parikhanoom2 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2061 عنوان دعوا 220 بازدید | 10 پست خانومای متاهل شما بدترین حرفی که همسرتون تو دعوا بهتون زده و خیلی ناراحتتون کرده چی بوده؟مثلا گفته اشتباه کردم باهات ازدواج کردم؟ و از این موارد و شما چی گفتین یا چیکار کردین؟ 1402/03/19 | 16:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elinaaaaa22 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 338 اره بار ها تو دعوا مثلا اینکه کاش هیچوقت باهات آشنا نمیشدم یا زندگیمو جهنم کردی هیچ کاری نکردم و هیچی نگفتم فقط صدای شکسته شدنمو شنیدم با اینکه میدونم حرفای دلش نیست و وقتی عصبانی میشه هر حرفی حتی از اینا بدتر میزنه اما هربار بیشتر از قبل خورد میشم
parikhanoom2 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2061 اره بار ها تو دعوا مثلا اینکه کاش هیچوقت باهات آشنا نمیشدم یا زندگیمو جهنم کردی هیچ کاری نکرد ... آره آدم خیلی سرشکسته میشه خب بعدش میاد عذرخواهی کنه یا بی خیاله؟
elinaaaaa22 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 338 آره آدم خیلی سرشکسته میشه خب بعدش میاد عذرخواهی کنه یا بی خیاله؟ بعدش خیلی پشیمون میشه خیلی ها اما دلی که شکست دیگه شکست هر چقدر هم بگذره باز هم جای یه زخم قدیمی رو حس میکنی
parikhanoom2 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2061 بعدش خیلی پشیمون میشه خیلی ها اما دلی که شکست دیگه شکست هر چقدر هم بگذره باز هم جای یه زخم قدیمی رو ... دقیقا شوهر منم فوری عذاب وجدان میگیره و عذرخواهی میکنه اما من که نمیتونم فراموش کنم چهار بار این تاپیک ثبت شده☹️☹️ همش ارور میزد ولی همه رو هم ثبت کرده😬😬
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 نه بدترین حرفش که خیلیییی عصبی بشه میگه کثافت تازه اونم اگه خیلی ناراحت عصبی بشه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
elinaaaaa22 عضویت: 1401/03/31 تعداد پست: 338 دقیقا شوهر منم فوری عذاب وجدان میگیره و عذرخواهی میکنه اما من که نمیتونم فراموش کنم&nb ... سایت هم دیگه قاطی کرده چه برسه به ما
مامان_دوتاپسر عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 9625 شوهر من بدترین فوش ها و تهمت ها رو میزنه تازه هیچ عذر خواهی نمیکنه خسته شدم از این زندگی گوهی "درک نشُده ترین آدمِ پُر درد منم🖤
parikhanoom2 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2061 نه بدترین حرفش که خیلیییی عصبی بشه میگه کثافت تازه اونم اگه خیلی ناراحت عصبی بشه آخی چه شوهر خوبی😃😃
parikhanoom2 مدیر استارتر عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 2061 شوهر من بدترین فوش ها و تهمت ها رو میزنه تازه هیچ عذر خواهی نمیکنه خسته شدم از این زندگی گوهی چه بد واقعا دل آدمو میشکنن
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28754 آخی چه شوهر خوبی😃😃 نه بابا خیلی م خوب نیست رفتارش موزیانه است مثلا با یه خانومی چت میکرد من فهمیدم ولی اهل کتک کاری اینا نیست فوش نمیده عصبی نمیشه توهین نمیکنه غذا هرچی هرجور باشه چیزی نمیگه احترام خیلی میزاره مهربونه خسیس نیست وقتی جایی میریم تو خیابون یا مهمانی بریم حتا جلو من راه نمیره منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم