2777
2789
عنوان

؟man che moshkely darm

77 بازدید | 9 پست

بعد از دوسال یادش افتادم ،رابطه ای که کمتر از دوماه اونم به صورت لانگ دیس باهم بودیم بعد از اون وارد رابطه شدم ولی هیچکس برام اون نشد این حس بی حس بودن داره اذیتم میکنه ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چشاش🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲مدله لعنتیییییییی

اوکی شما چون اولین بار با یه ادم سطح بالا (البته در ظاهر)مواجه شدین و ظاهر معمولا برتری بیشتری نسبت به باطن  افراد  براتون داره اگر یک نفر دیگه با ظاهر و شرایط خیلی بالاتر بهتون پیشنهاد بده صد در صد ایشنون رو فراموش میکنید 

چند سالتونه؟

اوکی شما چون اولین بار با یه ادم سطح بالا (البته در ظاهر)مواجه شدین و ظاهر معمولا برتری بیشتری نسبت ...

۱۷

من چشای رنگی رو خیلی دوست دارم دیوونش شده بودم 

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
۱۷ من چشای رنگی رو خیلی دوست دارم دیوونش شده بودم 

بخاطر اقتضای سنته چون اولین بارت بوده

من 18سالگی باهاش در ارتباط بودم الان ام 20سالمه و هنوز درگیرشم ظاهر متوسطی داشت ولی کاریزما بود

البته قبلشم یه شکست داشتم که با اومدن ایشون حالم خوب شد و اون دوران یادمه افسردگی زیادی داشتم ایشون با صحبت کردنش ارومم میکرد و خوبم کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز