2777
2789
عنوان

شپش تو مدرسه

69 بازدید | 13 پست

دارم سکته میکنم

اصلا باورم نمیشه من ک انقدرررر بهداشت بچه هامو رعایت میکنم

زنگ زدن گفتن دخترم مشکوک ب شپش....

یعنی چی مشکوک ؟

باید چکار کنم؟

مامی۲تایی سابقم...خواستنت عادتی ست ک محال است ترکش کنم ای خورشید روزهایم و مهتاب شبم....مامان س تا وروجک هستم متولد های ۹۹.....۴۰۱....۴۰۳....دیگه با من از خستگی حرف نزن

مشکوک؟ یا هست یا نیست دیگه مشکوک چیه !

نمیدونم

گفت مشکوک

مامی۲تایی سابقم...خواستنت عادتی ست ک محال است ترکش کنم ای خورشید روزهایم و مهتاب شبم....مامان س تا وروجک هستم متولد های ۹۹.....۴۰۱....۴۰۳....دیگه با من از خستگی حرف نزن

مشکوک؟ یا هست یا نیست دیگه مشکوک چیه !

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ ربطی به نظافت ندارعمن که کادر درمانم درگیرش بودمبهت خدا قوت میگم

قربونت

باید چکار کنم؟

نگران نباش پارسال بچه خواهر منو گفته بودن ولی شوره سر داشت نه شپش ولی دیروز مدرسه دخترم بودم گفت زیاد شده ربطی هم به بهداشت نداره تو مدرسه از هم میگیرن

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
نمیدونم گفت مشکوک

خب چک کن سر بچه رو اگه دیدی نیست برو بگو بهشون یکم اب هویج بخورین چشماتون قوی بشه.

اگرم بود ببین همکلاسیاش نزدیکاش کدوما دارن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

تا جایی که من اطلاع دارم ارتباطی با بهداشت نداره. بیشتر به خاطر تماس مو با موی افراد دیگه است..دخترتون ممکنه تو مدرسه مقنعه اش رو دراورده باشه و موهاش با موهای همکلاسیاش برخورد کرده باشه

نگرانی نداره ک شامپو بگیر چند بار بشوری میره احتمالا از دوستاش گرفته

حتما با شامپو میره؟

کار دیگه لازم نیست کنم؟

قربونتباید چکار کنم؟

چی بگم.راه طولانی داری،

کوتاهی مو.اسپری مخصوص لباس و ملافه.شستن همه چی با آب داغ.شامپو پرمترین میتونی استفاده کنی،قطره کیمیا هم خوبه،سشوار داغ،کل اعضای خانواده هم بزنن

چی بگم.راه طولانی داری،کوتاهی مو.اسپری مخصوص لباس و ملافه.شستن همه چی با آب داغ.شامپو پرمترین میتونی ...

شوهرم رفته داروخونه گفتن محلول بهتره

محلول پریم