2777
2789
عنوان

دماغ عملیا استرس دارم میشه بیاین

109 بازدید | 7 پست

بچه ها من ۲۶روزه عمل کردم ولی بینیم میگیره و گاهی کیپ میشه 

با اینکه شستشو میدم 

میترسم برطرف نشه تنفسمم کامل خوب نشده انگار پشیمونم از عملم و عذاب میکشم 

توروخدا تجربتونو بگید 

کی مثل سابق ادم با دماغش احساس راحتی میکن؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۰ ماه عمل کردم انقد خوبه نچرال کار کرده و کوچولو🥲😎ن اول مثلا ۲۰ روز اول بینیم کیپ میشد ولی الان خوبه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

من ۱۰ ماه عمل کردم انقد خوبه نچرال کار کرده و کوچولو🥲😎ن اول مثلا ۲۰ روز اول بینیم کیپ میشد ولی الا ...

عزیزم یچی میگم نخندیا با دماغم راحت نیسم هی میگم کاش عمل نمیکردم 

خیلی خشگل شدم همه میگن 

فقط باطنش اذیتم میکنه یه روز ابریزش یه روز گرفتگی یه روز تنفس نمیزاره از قشنگیش لذت ببرم 🥺

عزیزم یچی میگم نخندیا با دماغم راحت نیسم هی میگم کاش عمل نمیکردم  خیلی خشگل شدم همه میگن  ...

نه عزیزم چه خندی ای آخه اگه دکترت نزدیکه برو بهش بگو بالاخره یه راه حل ای میده 🫂راه برگشتی نداره خو ولی شاید ۱ ماه دیگه بهتر بشه ولی برای اینکه اذیتی برو پیش دکترت بگو نمیتونم خوب نفس بکشم بینی م گرفته 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

نه عزیزم چه خندی ای آخه اگه دکترت نزدیکه برو بهش بگو بالاخره یه راه حل ای میده 🫂راه برگشتی نداره خو ...

شما تجربه تو میگی عزیزم 

ابجیم میگه تو زیادی حساسی 

نمیدونم 

به نظرت بعد برداشتن چسب ادم بهتر میشه ؟؟؟؟؟

شما تجربه تو میگی عزیزم  ابجیم میگه تو زیادی حساسی  نمیدونم  به نظرت بعد برداشتن چ ...

بله عزیزم حتمن❤آره عزیز دلم یه کوچولو حساسی ، چسب رو که برداری بهتر میشه 

من قبل برداشتن چسب یکم بینی م کیپ میشد یا گرفته گی داشت بعد چسب بینی م رو برداشتم الان ۱۰ ماه دقیقا گذشته انقدر بینی م خشگل شده . خودمم راضی م بعد از ۳ ، ۴ ماه برات جا میوفته و اذیت نمیشی گرفته گی و کیپ شدن بینی ت هم تمام میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز