2821
2789
عنوان

کنکورر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 49 پست

شیمی دهم فصل یک و دو کامل بخون با مسائلش فقط فصل سومشو متن بخون مسائلشو بیشتر سخت میدن 

فصل سه شیمی یازدهم و حتما بخون چنتا سوال ازش میاد راحتن

شیمی یازدهم هیچیشو بلد نیستی؟فصل یک خیلیش مونده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  خب خوبه زیست یازدهم و کامل اوکی ای و باتست همشو بلدی ؟؟ اگه بلدی برو سراغ زیست دوازدهم ...

و اینکه برا مرور زیست پایه هر روز یا فصلایی که خیلی سختن برات تو دو روز مرور کن نکاتشو مرور کن و تستایی ک غلط زدی و بزن دوباره یه بیست سی تا بزنی برا هر فصل کافیه

تابع و کامل خوندی یا فقط قسمت نامعادلشو زیست یعنی از پایه فصلیو با تست بلد نیستی؟

تابع کامل 

زیست نه

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

تابع کامل  زیست نه

تابع و دوباره مرور کن آمار احتمالم راحته خوندنش زیاد وقتتو نمیگیره با هم بیست و خورده ای درصد ازشون میاد بیست درصوشو ک بزنی بسه برات

برا فیزیک بیا حرکت و مرور کن و یا (نوسان بخون) یا (فیزیک اتمی و فصل یک دهم) هر کدومش برات راحتترع از اینام میتونی بیست درصد بزنی

زمین راحته کامل بخونش هر شب یکم وقت بزار براش

من چهار فصل اول دوازدهم  و تابع نامعادله از ریاضی  و دو فصل اول دوازدهم شیمی  و حر ...

شیمی دهم خیلی راحته کامل بخونش بجز مسائل فصل سه که وقت گیرن مفاهیمشو میتونی تو دو سه روز بخونی چیزی نداره برا دپ فصل اولم هر کدوم ۵روز بسه میمونه ده روز دیگه که بیا فصل سه یازدهم و بخون تو یه هفته یا کمتر میتونی بخونیش در کنار این فصلا  هم کم کم دوازدهمو مرور کن روزی نیم ساعت یا چهل و پنج دیقه بزار برا مرورشون

اینایی که گفتم خیلی آسونن و درصد آور و زودم میتونی جمعشون کنی و فرار نیستن و حتما تو این مدت میرسی همشون و خوب بخونی

شیمی دهم فصل یک و دو کامل بخون با مسائلش فقط فصل سومشو متن بخون مسائلشو بیشتر سخت میدن  فصل سه ...

فصل یک نه متن خوندم تست کم زدم یکم تسلطم کمه ولی بلدم تفریبا 

ریاضی فیزیک با کدوم فصلا راحتی و دوس داری بخونی؟

ریاضی که قطعا دوازدهم چون بقیه رو یادم رفته مشتق و حد و مثلثات اوکیم فقط تایع نه ایراد دارم توش 

قیزیک کلا مشکل دارم فصلای اسون بخونم که در حد 15 درصد بزنم که نیاز یه پایه نباشه پایم خوب نیست توش کدوم فصل بهتره؟

ریاضی که قطعا دوازدهم چون بقیه رو یادم رفته مشتق و حد و مثلثات اوکیم فقط تایع نه ایراد دارم توش  ...

سلام عزیزم خوبی من مشاور خوب میشناسم کارش حرف نداره فقط ۳۰۰ تومن میگیره

فقط مونده زیست که باید بگی با کدوم پایه راحت تری تا بگم ولی پیشنهادم فصل یک تا پنج دهمه با فصل یک ت ...

سلام

میشه به منم کمک کنی؟

من ریاضی هیچی نخوندم، نمیخوام تو کنکور صفر بزنم، میشه بگی تو این فرصت باقی مونده چی بخونم که حداقل 20 درصد بزنم؟مرسی❤

ریاضی که قطعا دوازدهم چون بقیه رو یادم رفته مشتق و حد و مثلثات اوکیم فقط تایع نه ایراد دارم توش  ...

اوکی پس ریاضی همونارو مرور کن

برا فیزیک فصل ۴دوازدهم بخون و فصل یک دهمو بخون

اگه وقت آوردی نوسانو هم بخون میتونی جواب بدی