2821
2789
عنوان

کنکورر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 49 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آفرین عزیزم  فقط هر چقد تونستی تست بزن یکی در میون یا سه تا درمیون چنتا نکته اصلی دارن اونارو ...

میدونی برا رتبه ده هزار چند درصد باید بزنم؟ همه درسا منظورمه

آفرین عزیزم  فقط هر چقد تونستی تست بزن یکی در میون یا سه تا درمیون چنتا نکته اصلی دارن اونارو ...

ب منم بگو 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

باشه عزیزم چیا خوندی تا الان منطقه چندی و منابعت چی بوده

کم خوندم 

منابع الگو و گاج 

منطقه ۳ 

تو چی؟؟؟؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

قبول کردم خو باید کامل بگی تا بگم چیا بخونی من ی چن فصل دارم بخونم دیگه بعدش مرور میکنم

من چهار فصل اول دوازدهم 

و تابع نامعادله از ریاضی 

و دو فصل اول دوازدهم شیمی 

و حرکت شناسی از فیزیک 

رو خوب جمع کردم 

هر کار کردم سلیت خرابه نتونستم بهت خصوصی پیام بدم 

میشه کمکم کنی حالا؟

سلام اره دیشب خوندم فصلایی که گفتی نتم تموم شد نتونستم بیام  منطقه یکم

سلام 

خب خوبه زیست یازدهم و کامل اوکی ای و باتست همشو بلدی ؟؟

اگه بلدی برو سراغ زیست دوازدهم چون متنشو خوندی برا امتحان نهایی فقط تستش برات مونده برا فصلای یک دو پنج شیش هر کدوم سه روز بزار البته در کنار درسای دیگه ولی تونستی زودتر تموم کن که از اون ور وقتت برا مرور بیشتر بشه

میمونه فصلای سه چهار هفت هر کدوم دو روز و فصل هشت یه روز اینا رو هم در کنار درسای دیگه بخون