2777
2789
عنوان

پسرمو برد دلم خونهههههه😭😭😭😭😭

435 بازدید | 16 پست

تاپیکای قبلیم گفتم با شوهرم دعوا کردیم اومدم خونه پدرم... تو ۸ سال که خونه شوهرم بودم همه جوره صبوری کردم تو این ۸ سال یکبار سفر نرفتیم پول هم داره و نمیبره همش میگه کار دارم من جایی نمیتونم باشم دلم جای باغمه و فلان منم همه جوره باهاش راه اومدم تا الان سر چیز مسخره ای بهم تهمت زد و توهین کرد خیلی التماسش کردم ولی گفت فقط برووووو... من دوروزه اومدم خونه پدرم ... دیروز پسرمو بردم خونه عمش بعدش شب خودش اومد ... صبح گفت به بابا زنگ میزنم بیاد دنبالم برم بیرون یکساعت بعد دوباره آوردش پسرم زنگ زد گفت مامان در رو باز کن گفتم با همون بابات باش یکم همش که به من نمی‌رسه خودش گفته نوکریشو میکنم حالا مواظبت باشه اونم پشت تلفن گفت ولش کن گوشیو قطع کن بعد هم رفتن .. کلا گوشی پسرمو خاموش کرده ... خیلی بهم وابسته س من گفتم با بچه یکم اذیتش کنم .. مامانم میگه غصه نخور تا شب میارش اونا نمیتونن نگهش دارن.. ولی حالم خیلی بده همش احساس میکنم دارم خفه میشم خداااایاااا چرا انقدر اذیتم می‌کنه😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی 

فعلا از زندگیت لذت ببر 

حوصله داری به خدا 

خوب بچه با پدرشن 

بهش بد نمی گذره خیالت راحت باشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

اگه از خصوصیاتش بگم همتون میگین جدا شو... خونه ام کنار خونه مادرشوهرمه قرار بود پنج سال اونجا باشیم ولی الان ۸ سال و دو ماهه اونجاییم قول داده خونه بخره که هنوز نخریده بعد پولاشو جمع کرده با داداشش رفتن مشهد خونه خریدن که هر چند وقتی مامانش و خواهرش و داداشش میرم اونجا منو نمیره همش میگه کار دارم .. خودشو وقف کارش کرده باز از سرکارش میاد می‌ره پیش دوستاش تا ساعت ۱۱ شب ... مسافرت نمیبره ... خرج آنچنانی نمیکنه در صورتی که سالی حداقل ۲ میلیارد درآمد داره

ولی بچه چه گناهی این وسط کرده عزیزم 

تو فقط با اینکار خودتو عذاب میدی 

بچه ها هم پدرشون و دوست دارند هم مادرشون حتی اگر پدر و مادرشون با هم نسازند 

شما دو تا مشکل دارید با بچه چیکار. دارید تازه اون بزرگم هست خیلی کوچیک نیست که مثلا بچت شیر بخواد پدرش مجبور بشه بیارتش حالا که گذشته 

ولی این و گفتم که بگم هیچوقت بچه رو قاطی ماجرا خودت و شوهرت نکن ... شوهرت یا خودت هر چقدر بد باشید بازم بچه مال جقتتون هست 

انشالله که امشب بچه رو بیاره پیشت ... اما بنظرم چند روزی و با خودت خلوت کن و یک تصمیم درست واسه زندگیت بگیر 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ای عزیزم درک میکنم

ولی احساس میکنم با سیاست میتونستی درستش کنه. کمی زمان بره و صبوری میخواد

من خودم بدتر از تو ام

فعلا با زبون گرفتمش و صبوری میکنم که درست بشه.یه تغییرایی هم‌کرده.

ببین دست بزن نداره و فوش نمیده و معتاد نیست هیز نیست؟ اگه نیست که خوبه

بشین قشنگ فک کن ببین ارزش اینو داره بری و زندگیتو دو دستی تقدیم کس دیگه ای کنی؟

هیچ مردی اصحابه نیست

نظر شخصی من بود خودتم بشین فک کن

ولی بچه چه گناهی این وسط کرده عزیزم  تو فقط با اینکار خودتو عذاب میدی  بچه ها هم پدرشون ...

میدونم خیلی هم گناه داره خودش دیروز می‌گفت من اگه بگم مامانمو بخوام بابا ناراحت میشه اگه بگم بابا باز شما ناراحت میشی خیلی بچه فهمیده ایه

میدونم خیلی هم گناه داره خودش دیروز می‌گفت من اگه بگم مامانمو بخوام بابا ناراحت میشه اگه بگم بابا با ...

خوب عزیزم پس هیچوقت این چیزا رو بهش نگو 

من اگر جای شما بودم با شوهرم قرار میذاشتم یکجایی تا تکلیفمون مشخص بشه 

با بچمم تنها حرف میزنم بهش میگم عزیزم هر اتفاقی بیفته بازم تو بچه های هر دوی ما هستی 

حتی اگر تصمیم به جدایی گرفتی اصلا و اصلا بچه رو تحت فشار قرار نده یا تنهاش نذارید به جقتتون احتیاج داره

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

ای عزیزم درک میکنم ولی احساس میکنم با سیاست میتونستی درستش کنه. کمی زمان بره و صبوری میخواد من خود ...

چند وقته دست بزن داره ولی وقتی خیلی پاپیچش میشم اونم هلم میده و ... ولی معتاد نیس ... هیز هم نیس ولی چند وقت پیش بایه دختری ارتباط داشت ولی فقط پیامی که اونم قسم خورد کار خودش نبوده ولی من باور نکردم ... منم دوستش دارم ولی حرمتا شکسته شده

چند وقته دست بزن داره ولی وقتی خیلی پاپیچش میشم اونم هلم میده و ... ولی معتاد نیس ... هیز هم نیس ولی ...

درک میکنم خودمم زندگی سختی دارم

من حتی از طرف خانواده پدری حمایت نمیشم

بخاطر دخترم و زندگیم دارم میجنگم

روش و سبک زندگیمو تغییر دادم

شکر خدا اونم بهتر شده نسبت به قبل و امید دارم بهترم بشه. خب خیلی وقتام کم میارم و دعوا هم‌پیش میاد ولی خودمو جمو جور میکنم. به خودم میگم من میتونم زندگیمو اون طور که میخوام بسازم.