2821
2789

اوه

خطری شد

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حتما پشه گزیده چون گردن وقتی پشه میزنه اینجور میشه

کبوده حالت قرمز سیاه رو داره

تازه دیشب ک رابطه میخاست به من میگفتم گردنم رو مک بزن تازه قبلا میگفت دوست ندارم این کاررو

همون سمت گردنش رو میگفت

من تاپیکاتو دیدم. شوهرت رسما خائنه

ببین باید چه تصمیمی بگیری 

به خصوص اون تاپیک زن همسایه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

من تاپیکاتو دیدم. شوهرت رسما خائنه ببین باید چه تصمیمی بگیری  به خصوص اون تاپیک زن همسایه

اره خودمم مطمئن شدم ولی نمیتونم یه چیزی پیدا کنم ک نتونه انکار کنه 

اره خودمم مطمئن شدم ولی نمیتونم یه چیزی پیدا کنم ک نتونه انکار کنه 

نمیدونم

همین لک گردنش مدرک عالی ای هست

این مردو همیشه از دستش حرص میخوری

از الان خائنه

[QUOTE=295055735]نمیدونم همین لک گردنش مدرک عالی ای هست این مردو همیشه از دستش حرص میخوری از الان خائنه[/QUOTE

سلام شوهرم بعداز یه روز  دیدم گردنش مثل یه نخود کبود شده بود میشه خیانت نیست و یه چیز دیگه است