شما به شوهرتون بگید شوهرتون بگه اون منظوری نداشته چیکار میکنید؟ بهش میگید که دیگه با خواهرت حرف نزن و ارتباط نداشته باش؟به نظرتون خیلی بچگونه این رفتار؟اگه اون خانوادش انتخاب کنه چیکار میکنید؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دلم میخاد دیگه حتی نبینمش خیلی ناراحتم کردن با اینکه من خیلی محبت میکنم ولی اون تازه خودشو نشون داد& ...
ببین منم شرایط تو رو داشتم بچم مریض شده بود خواهر شوهرم میگف چون شیر خشک دادی مریض شده.تواو شرایط مریضی بچم اومده بود تو خونمونم دعوا انداخته بود.منو شوهرم خیلی دعوا کردیم گفتم ب اون ربطی نداره رفتو آمدمونو کمتر کردیم ولی قط رابطه نه
ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خیلی ناراحتم چون نامزدم هیچ وقت ولش نمیکنه حتی دیشب گفت من هیچ وقت نمیتونم ازشون جدا بشم من چندین سال با اونا بزرگ شدم این یعنی شده تورو دور بندازم اونا رو نگه میدارم یهنی از اولم دروغ یوده دوست داشتنش😖😔کاش بمیرم