2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1748 بازدید | 88 پست
آره عزیزم،انشالله ک شما هم باردار باشی😍🥰😍خبرشو بهم بده ببینم بتات چند بوده  من نگرانم حس می ...

چشم عزیزم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
عزیزم جواب آزمایش بتا رو گرفتی؟ منم صبح رفتم آز فک کنم هفته هامون یکیه😍منم الان ۶ هفته ام

اره گرفتم 😍😍😍😍 ۴۰۰ بود 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب سلاامتی عزیزم🤩🥰انشالله بارداریتو ب سلامتی و خوشی بگذرونی و نی نیتو سالم بغل کنی😍🥰😘

مرسی همچنین شما . 

رفتین پیش دکتر زنان ؟ یا سونو ازمایش چیزی انجام دادین

مرسی همچنین شما .  رفتین پیش دکتر زنان ؟ یا سونو ازمایش چیزی انجام دادین

ممنون عزیزم🥰 دکتر زنان رفتم گفت سه هفته دیگ بیا برا سونو، طبق گفته دکتر من الان پنج هفته ام، شما آزمایش رو میخوای تکرار کنی؟ دیدم بعضیا تکرار میکنن ببینن بتا رفته بالا یا ن

ممنون عزیزم🥰 دکتر زنان رفتم گفت سه هفته دیگ بیا برا سونو، طبق گفته دکتر من الان پنج هفته ام، شما آز ...

نه تکرار نمیکنم .

اره منم همش خستم خوابم نمیگیره ولی همش خستم🤣🤣🤣

چشم حتما 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

به سلامتی مبارک   واسه منم دعا کن با اولین اقدام باردار بشم  من الان باید باردار باشم ولی تنهام گذاشت چند ماه دیگه میخام بازم تلاش کنیم واسه بارداری،  من شنیدم خانم باردار دعاهاش مستجاب میشد من دیگه طاقت ندارم قلبم شکسته شده ، هیچ حسی ندارم از خودمم متنفرم   

یه سلامتی مبارک   واسه منم دعا کن با اولین اقدام باردار بشم  من الان باید باردار باشم ول ...

عزیزممم انشالله دامن شما هم سبز بشه . از هیچی ناامید نشو . خودتو دوست داشته باش ‌ .

منم برات دعا میکنم😘

مبارکت باشه عزیزم به سلامتی❤😍🌹🌹

مرسی ممنونم انشالله قسمت بقیه دوستان😍

مبارک باشه عزیزدلممم حیلی خوشحال شدم برات بسلامتی

مرسی ممنونم عزیزم😍😁