2789
عنوان

درد و دل

154 بازدید | 21 پست

خیلی خستم.با هزار امید و ارزو ازدواج کردم که خوشبخت بشم ولی اصلا منو نمیبینه فقط خانوادش مهمن براش.اصلا بمن اهمیت نمیده نه بیرون میریم نه تفریح داریم نه خوشحالی داریم همیشه تو خونمون با قیافه عبوس و ناراحتش روبرو هستم که نشسته جلو تلویزیون و اصلا یک کلامم حرف نمیزنه.اگرم حرف بزنه درد منو دوا نمیکنه چون روحم خستس.از وقتی زنش شدم اون شادابی و سرزندگیم از بین رفت.افسرده شدم.ولی بازم دوستش دارم.دلم میخواد بمیرم.هرچی بخودم برسم منو نمیبینه.هرچی بهش محبت میکنم براش اهمیت نداره.فقط فکر و ذهنش خانوادشه که اذیت نشن و همش میگه گناه دارن ولی هیچوقت نگفت توهم زنمی و گناه داری.هم ازش متنفرم هم دوسش دارم.دلم میخواد خودکشی کنم ولی میترسم.یه امپول هست اگر بزنی سریع ایست قلبی میده تو فکرم انجامش بدم ولی میترسم دردم بگیره.میخوام بمیرم

کوچولوی نازم.منتظر اومدنت هستم  ❤خدایا شکرت❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مگه ادم با ازدواج کردن خوشبخت میشع؟

ای کاش مجرد بودم دختر توخونه بودم دغدغه شوهر داشتن خیلی بهتر از ازدواجیه که حس کنی توش خوشبخت نیستی

ای کاش مجرد بودم دختر توخونه بودم دغدغه شوهر داشتن خیلی بهتر از ازدواجیه که حس کنی توش خوشبخت نیستی

خوب وقتایی که حالش خوبه بدون کج خلقی یا بد رفتاری باهاش حرف بزن مگه روباته که توجه نکنه بهت

خوب وقتایی که حالش خوبه بدون کج خلقی یا بد رفتاری باهاش حرف بزن مگه روباته که توجه نکنه بهت

اصلا حرف نمیشه باهاش زد وقتی اسم خانوادشو میارم اصلا نمیخواد گوش بده بقیش چیه تا اسم میاد جبهه میگیره اصلا حزف نمیزنه و نمیزاره حزف بزنم.دقیقا ربات و سنگ دل و خودخواهه

هردو.تا وقتی خودم تنها برم فایده نداره خودشم نمیاد

پس خودش نمیاد 

امان از بیشتر مردها که پیش روانشناس رفتن رو عار می دونند 🤦🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

اصلا هیچکدوم تصورم نمیتونین بکنین که جقدر من براش بی اهمیتم اصلا نگام نمیکنه ۳ساله تو زندگی همیم یکبار فقط یکبار نشده تنها بریم غذابخوریم یا بریم بازار همش باید باباش و خواهرش دنبالش راه بیفته متنفرم از وقتایی که میگه بپوش بریم بیرون بابام و خواهرمم هستن اونام نمیفهمن که نیان متنفرم ازشون