2821
2789
عنوان

خیلی خجالتیم....

236 بازدید | 19 پست

خیلی روابط عمومیم ضعیفه همه فکر میکنن مغرورم ولی واقعا اینطوری نیست نمیدونم چطور با طرف مقابلم ارتباط بگیرم هیچ وقت هیچی واسه گفتن ندارم 😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با چندتا آدم سر زبون دار رفیق شو

دوست خانوادگی داریم ولی بازم من همیشه ساکتم 

کلا نمیدونم چی بگم هر حرفی بزنم تا چند ساعت آنالیزش میکنم نکنه سوتی دادم نکنه ضایع صحبت کردم همش هم تپق میزنم☹😔

خیلی سخته من همیشه به کسایی که خوش صحبتن غبطه میخورن و کلا افسرده شدم😭

افسردگی نداره که، خب مدل شخصیتت اینه.... منم خیلی سخت با غریبه ها ارتباط میگیرم، دوس ندارم اینجوری باشم ولی خب دست خودم نیست، قبول کردم که اینم 😅

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

افسردگی نداره که، خب مدل شخصیتت اینه.... منم خیلی سخت با غریبه ها ارتباط میگیرم، دوس ندارم اینجوری ب ...

من هنوز قبول نکردم 

همش میگم میتونستم اینجور نباشم میشد که اعتماد به نفسم بالا باشه 😪

من هنوز قبول نکردم  همش میگم میتونستم اینجور نباشم میشد که اعتماد به نفسم بالا باشه 😪

ببین یا باید رو خودت کار کنی و اونی بشی که دوست داری... یا همینی که هستی رو قبول کنی... 

خودتو الکی اذیت نکن 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین یا باید رو خودت کار کنی و اونی بشی که دوست داری... یا همینی که هستی رو قبول کنی...  خودتو ...

فکر میکنم عمرم تا الان تباه شده 

با اینکه مادر ی بچه ام ولی حتی موقع احوال پرسی با نزدیکام مثل عمو عمه و ...خجالت میکشم استرس وتپش قلب میگیرم 

از خودم خیلی بدم میاد 😭😭😭😭