2777
2789
عنوان

حرف بزنیم 🤍

70 بازدید | 6 پست

بچه‌ها من زندگی درونیم خیلی برام مهم بوده همیشه 

میخواستم بفهمم با خودم چند چندم 

الان فهمیدم 

انگار نشستم سرجام 

خوشحالم... 

تنها مشکلم اینه که زیادی خوشبختم و تحملش سخته

میدونم منو نمیفهمین، هیچکس هیچوقت منو نفهمید

سخته تو خونه یه غریبه باشی، سخته هیچ دوستی نداشته باشی 💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب مشخصه درونگراهستی واین که خوبه بتونی درون خودتودرک کنم البته به شرط اینکه بتونی ارامشوتوش پیداکنی واون زمانی اتفاق میفته که وقتی وزودمیکتی به درونت اصلا به اطراف وپیرامونت فکرنکنی وتمام تمرکزت به ورودبه درونت واصل وجودیت بشه اونجاسرکه میفهمی بع خیلی جیزارسیدی واصلا درجانزدی وتوبودی که به واقعیت وذات درونیت پی بردی

خب مشخصه درونگراهستی واین که خوبه بتونی درون خودتودرک کنم البته به شرط اینکه بتونی ارامشوتوش پیداکنی ...

دقیقاً وقتی درونکاوی میکنم احساس عالی دارم حس موفقیت 

حس خوشبختی زیاد 

اگرم نیت کنم یه کار بیرونی انجام بدم عالی میشه

واقعاً گله ندارم‌ فقط تنهام هرکسم بخواد باهام باشه نمیتونه با واقعیت من همراه بشه 

دقیقاً وقتی درونکاوی میکنم احساس عالی دارم حس موفقیت  حس خوشبختی زیاد  اگرم نیت کنم ی ...

اصلامهم نیست. خودش باش. مااومدیم که خودمون باشیم برای خودمون باشیم. افکاردرونیتوقوی ترکن. اصلا اهمیتی به اطرافت نده. هرچقدرورود کنی به درونت بع وافعیت نزدیکترمیشی. سکوت ذهنیودرک کن. توموفق ترازپیرامونتی. باتمام قدرت ادامه بده. اگربهش برسی مطمین باش به جایی میرسی که تمام اشخاصی که ازاطرافت باشایذاکراه ردمیشدن اون زمان حسرت لحظه ای درکنارت بودنومیکشن