yeki666 مدیر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1935 عنوان پریودی🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست نمیدونم چزا بعضیا گله میکنن ولی به نظر من پریود شدن نه عصبانیتی داره نه پاچه گیری منکه حس خوبی دارم وقتی پریود میشم ی چی مثل ارامش، راحتی🥺😂 متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌 1402/03/19 | 03:32 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 حس مردم میگیرم وقتی میشم استرس تمام وجودمو میگیره چون میدونم فرداش قراره بمیرم حالم خی ... مردن* اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
خانومه_مانكن عضویت: 1399/03/16 تعداد پست: 14307 کمر خیلی بده من ی بار که پریود بود کمرم خود به خود خشک شده بود اصلا نمیشد تکون خورد کوچک ترین تکونی ... من اکمر درد شدید میگیرم ولی خب کارامم میکنم روز اولمم دل درد میگیرم ولی عادیه سختم نیست ولی گاهی دل درد بد میگیرم که اونم مسکن ارومم میکنهبنظره خودم پریودام نسبتا راحته
yeki666 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1935 حس مردم میگیرم وقتی میشم استرس تمام وجودمو میگیره چون میدونم فرداش قراره بمیرم حالم خی ... ی جا شنیده بودم اونایی که خیلی درد دارن ویتامین بدنشون کمه وگرنه دردش که عادیه متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 ی جا شنیده بودم اونایی که خیلی درد دارن ویتامین بدنشون کمه وگرنه دردش که عادیه اخه کدوم ویتامین ازمایشم دادم دکترم رفتم چرا اخه چرااااا اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
yeki666 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1935 اخه کدوم ویتامین ازمایشم دادم دکترم رفتم چرا اخه چرااااا یک یا دو روز قبلش مسکن بخور زمانی که تو پریودی هستی روزای اول باید استراحت کنی متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌
cihye عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5369 یک یا دو روز قبلش مسکن بخور زمانی که تو پریودی هستی روزای اول باید استراحت کنی اینکارم کردم نشد😭💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
yamahdi313825 عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 5834 من سر پریودی درد ندارم اما قبلش جوشای صورتم بیشتر میشن و موی زائد صورت درمیارم 😐نمیدونم کسی هم هس مث من قبل پریود ریش دربیاره یا فقط من بدبختم😐😐😐😐😐😐😐😐😐
yeki666 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/17 تعداد پست: 1935 من سر پریودی درد ندارم اما قبلش جوشای صورتم بیشتر میشن و موی زائد صورت درمیارم 😐نمیدونم کسی هم هس م ... من جوش میزنم همین الانشم جوش زدم میاد میره هی😂 متاهلم درخواست ندید اقایون حوصلتون ندارم به گرد پای شوهرمم نمیرسید😌😌