بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم هرکس بدنش یه جوریه بعضیا درد شدیدی رو تحمل میکنن و بعضیام هورموناشون بهم میریزه کلا
حتی یک هفته قبل از پریود
من خودمم قبل پریود حالم بدتره تا خود پریود
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهدکه بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
ولی من عادی حالم بد میشه اما چون دیسک دارم کمر درد شدییییییده شدییییید میگیرم
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
همه عین هم نیستن دوستم اکثرا میره زیر سرم انقدر حالش بد میشه ولی من عادی حالم بد میشه ا ...
کمر خیلی بده من ی بار که پریود بود کمرم خود به خود خشک شده بود اصلا نمیشد تکون خورد کوچک ترین تکونی که میخوردم جیغم میرفت هوا از شانس بدم مهمون هم داشتیم باید کارارو میکنم