2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد نماز صبح،قبل طلوع افتاب،چهل روز مداوم ،عهدی هست که با امام زمان عج میبندی و از خدا توی متن دعا میخوای که سرباز آقا باشی حتی اگر مرده باشی تو رو زنده کنه و ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دعای عهد دعای عهد و پیمان و دعای برای فرج امام زمانه که هر روز بعد نماز صبح مستبح خونده بشه

دعای ندبه هم همینطور ولی فقط جمعه ها صبح زود خونده میشه اغلب هم دسته جمعی و زیر آسمان

خواب نمونم اگه میخونم

بعد نماز صبح بهتره. التماس دعا

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
بین الطلوعین میخونم 

از وقتی اذون میگن تا طلوع افتاب ولی تا ۱ ساعت بعدشم میشه خوند .. من بصورت چله چله میخونم ... 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بعد نماز صبح،قبل طلوع افتاب،چهل روز مداوم ،عهدی هست که با امام زمان عج میبندی و از خدا توی متن دعا م ...

بعد ببخشید عزیزم من فردا میرم غسل میکنم(پریود بودم)الا بخونمش مشکلی نداره؟

خدایا شکرت💚🙏🏻
از وقتی اذون میگن تا طلوع افتاب ولی تا ۱ ساعت بعدشم میشه خوند .. من بصورت چله چله میخونم ...  

ولی اصلش اینه تدبر کنیم تو هر بندش.. مثلا اونجا که میگه بیعش به گردنمه ! خب ایا ما در طول روز هرکاری کنیم ایا حواسمون هست خدا و اماممون از این کار راضی هستن؟ اگرم شد یه گروه دونفره بزنید با امام زمان درد دل کنید و هر کاری که میکنید یا حاجتی دارید اونجا مطرح کنید خیلی اثر داره !! بعد یه مدت وقتی پیاماتونو مرور میکنید میگید چ جالب این دعام براورده شدااا 😍😍😍😍😍 تازه ایشون رو حاضر و ناظر میبینید خیلی خوبه من گروه داشتم اکانتمو پاک کردم با اکانت جدید باید بزنم مجدد 🥲😍😍😍😍😍

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !