من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بعد نماز صبح،قبل طلوع افتاب،چهل روز مداوم ،عهدی هست که با امام زمان عج میبندی و از خدا توی متن دعا میخوای که سرباز آقا باشی حتی اگر مرده باشی تو رو زنده کنه و ...
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
از وقتی اذون میگن تا طلوع افتاب ولی تا ۱ ساعت بعدشم میشه خوند .. من بصورت چله چله میخونم ...
ولی اصلش اینه تدبر کنیم تو هر بندش.. مثلا اونجا که میگه بیعش به گردنمه ! خب ایا ما در طول روز هرکاری کنیم ایا حواسمون هست خدا و اماممون از این کار راضی هستن؟ اگرم شد یه گروه دونفره بزنید با امام زمان درد دل کنید و هر کاری که میکنید یا حاجتی دارید اونجا مطرح کنید خیلی اثر داره !! بعد یه مدت وقتی پیاماتونو مرور میکنید میگید چ جالب این دعام براورده شدااا 😍😍😍😍😍 تازه ایشون رو حاضر و ناظر میبینید خیلی خوبه من گروه داشتم اکانتمو پاک کردم با اکانت جدید باید بزنم مجدد 🥲😍😍😍😍😍