2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

197 بازدید | 10 پست

مادرم از یک خبر بد خیلی ناراحت شده ولی اون لحظه نمیتونست به دلایلی غمشو نشون بده ریخته تو‌خودش الان گلو درد گرفته و صداش گرفته .. خیلی فکرم درگیره چیزی نباشه خدایی نکرده ...خیلی نگرانشم ...شما نمی دونید خطرناک هست یا نه ؟

منم اونجوری شدم یه بار

چیزیم نشد

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه بعضی افراد که غم رو میریزن تو گلوشون اصطلاحا حالت غمباد، اگه حرف بزنه یا گریه کنه یا بیرون بریزه درست میشه...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
نه هي بغضشو قورت داده حرص خورده گلوش فشار اومده منم هربار غممو بريزم تو خودم اينجوري ميشم ...

یعنی خطرناک نیست ...بعضی آدما دل آدم خالی میکنن همسایمون میگفت خطرناکه یکی از آشناهاشون اینجوری شده اتفاق بدی براش افتاده ک نگم بهتره .

یعنی خطرناک نیست ...بعضی آدما دل آدم خالی میکنن همسایمون میگفت خطرناکه یکی از آشناهاشون اینجوری شده ...

خطرناک نیست چاکراه گلوش مسدود شده موقتا، از ناراحتیه دیگه...حرف بزنه بیرون بریزه احساساتش رو درست میشه 

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
یعنی خطرناک نیست ...بعضی آدما دل آدم خالی میکنن همسایمون میگفت خطرناکه یکی از آشناهاشون اینجوری شده ...

همسایتونو بگو تو خفه شو جو نده

اصصصلا هم خطر ناک نیس نترس من با ۲۲ سال سن هررروقت خیلی ناراحت شم بریزم تو خودم دو سه روز مریض میشم غمباد میشم

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…