2821
2789
عنوان

درد سینه

66 بازدید | 7 پست

سلام خانم میانسالی هستم از بعداز عید از پستانم شیر میاد و یکی دیگشون سوزش داره خیلی نگرانم اوایل خیلی جدی نمیگرفتم اما  وقتی داخل اینترنت خواندم که ممکنه کیست باشه خیلی نگران شدم،شما تجربه ایی ندارید ممنون میشم راهنماییم کنید❤️

ترشح از پستان برای ما جوونا که میشه ترشح زیاد هورمون پرولاکتین که با قرص حل میشه،نمیدونم تو میانسالی دلیل دیگه ای داره یا ن،برید متخصص زنان یا غدد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خودمم خیلی نگران شدم حتما

نه چیز خاصی نیست عزیزم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم