2777
2789
عنوان

عموم همه ی ارثو کشیده بالا

476 بازدید | 17 پست

عموم ک ته تاقالیه هر چی زمین و اموال داشته برده زده ب نام خودش نزدیک ۴ ملیارد...

بابابزرگم خیلی مریض ۹۰ سالشه بعضی وقتا قاط می کنه

من بابا مرحومم ب هر حال چیزی ب من نمیرسید

رفته حق بقیه بچه هارو بالا کشیده

این موقه اا چی کار باید کرد 

بچه های دیگ‌می‌تونن چیزی بگیرن

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

اگه زمان سند زدن پدربزرگتون زنده اس،هیچکاری نمیشه کرد

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عموی خیر ندیدم اموال مارو کشید بالا بعد از فوت بابام  الهی خیر نبیننه کثافت

وای عموی منم موقع فوت بابام سند خونه مارو دزدید ولی هیچی نتونست بکنه کثافت حروم‌خور خدا جوابشو بده

اگه زمان سند زدن پدربزرگتون زنده اس،هیچکاری نمیشه کرد

وای ینی اصلا نمیشه برگردوند چون پدربزرگم مریضه بعضی وقتاام الزایمر میگیره

عموی خیر ندیدم اموال مارو کشید بالا بعد از فوت بابام  الهی خیر نبیننه کثافت

ینی شما اصلا هیچ سهمی از ارث باباتون نبردین ؟؟؟؟

وای عموی منم موقع فوت بابام سند خونه مارو دزدید ولی هیچی نتونست بکنه کثافت حروم‌خور خدا جوابشو بده

داداشم از سر دلسوزی و اعتماد به جای خونه ی خراب شده ی عموم که در حال ساخت بود چک دادا 

عموی حروم خور کثیفم چکارو پاس نکرد داداشم مجبور شد زمینا و طلاهامونو بفروشه چکای اون اشغالو پاس کنه 

بعدش که پول بی ارزش شد پول مارو داد 

الان خونه ی خراب شده ی اون پنج میلیارده ما هیچی نداریم 

زنشم خالمه کثافت 

خدا هم هیبیچچچ جوابشونو نمیده 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

اگه ثابت بسه آلزایمر داره و از سلامت کامل برخوردار نیست با دوندگی و وکیل خوب میشه درستش کرد

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ینی شما اصلا هیچ سهمی از ارث باباتون نبردین ؟؟؟؟

یه خونه داریم فقط که به نام مامانمه خدارو شکر 

وگرنه عموهای عوضیم ترتیب اینم داده بودن

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
داداشم از سر دلسوزی و اعتماد به جای خونه ی خراب شده ی عموم که در حال ساخت بود چک دادا  عموی حر ...

وای وای چقد بد چقد نامرد

یه خونه داریم فقط که به نام مامانمه خدارو شکر  وگرنه عموهای عوضیم ترتیب اینم داده بودن

اصلا نبااید تو این دورو زمونه ب کسی اعتماد کرد

میتونید برید شکایت کنید اگر موقعی که امصا کرده مریض بوده دادگاه منتفیش میکنه

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30