2821
2789
عنوان

خواهرزادم

729 بازدید | 13 پست

خواهر زادم خیلی پایه هس و باهم خیلی خوبیم جوری که هر چیزی میشه میاد به من میگه 😀

قبلا خواهر زادم خیلی تعریف دوستشو میکرد میگفت خییلی خوشگله و منم دوسش دارم!

امروز صبح رفتم خونه آبجیم. وقتی که می‌خواست بره برا امتحان گفت لطفا برام اتاقمو مرتب میکنی؟ منم نه نگفتم براش مرتب کردم 

وقتی داشتم مرتب میکردم اصلا قصد فضولی نداشتم که بخوام داخل وسایلاشو و... بگردم اصلااا چون خودم از اینکارا خوشم نمیاد ولی یهو چشمم خورد به تابلو که روش بزرگ نوشته بود آنیتا(دوستش) عاشقتم اگه ولم کنی میمیرم و این چیزا...  

وقتی اومد خونه مثل اینکه فهمیده بود که تابلوشو دیدم یه دفتر آورد داد بهم گفت بخون 

اگه نمی‌گفت برا کی نوشته بود اینا رو فک میکردم عاشق پسر شده 😐

کلی حرفای عاشقانه که من خیییلی دوستت دارمو روت غیرتی هستمو بخاطر تو دستمو خط خطی کردم و.... 

خدایی دچار اوردوز مغزی شدم اینا رو دیدم🤐

راستی 12 سالشه.. از این چیزا دیدین تا حالا؟! 

You.....:)))

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای وای روانی شده😐😂🤐🤐🤐

نه مگه هرکی میره مشاوره روانیه 

ولی کلا اگه اون چیزی که تو ذهنمه هم نباشه دوستی افراطی خیلی اسیب میزنه بهش

🌚intp                  (تیکر بارداری نیست )              ناشناس؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/1327711

با خواهرت صحبت کن که مراقبش باشه و اگه خیلی شدید شد بره مشاوره ولی چون ۱۲ سالشه چیز خاصی نیست میگذره

قانون اساسی هر کشوری هر ۱۹ سال یک‌بار باید عوض و بازنویسی شود چون هیچ نسلی حق ندارد و نباید برای نسل های بعدی تعیین تکلیف کند. توماس جفرسون

خوب دوستشو دوست داره چیز بدی نیست ولی دستشو خط خطی کنه فاجعه هست حتما ببریدش دکتر حالا برا دوست یا هرچیز دیگه ای نباید به خودش آسیب بزنه بعد همین دوست چطور بهش نارو بزنه تو زندگی ضربه بخوره از الان باید جلوشو گرفت 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
تو سن حساسیه  پدر مادرش بهش محبت میکنن؟

واقعا خواهر دیدم رفتارش چجوریه هرکاری براش میکنه منت میزاره یا همش به پسرش اهمیت میده. خواهرم اینقدر غر میزنه شوهرش فک میکنه چیشده کلی حرف بار خواهرزاده میکنه 

هرچیم با آبجیم حرف میزنم انگار نه انگار 😐

You.....:)))

واقعا خواهر دیدم رفتارش چجوریه هرکاری براش میکنه منت میزاره یا همش به پسرش اهمیت میده. خواهرم اینقدر ...

خب بچه اینجوری جذب دوستاش میشه والا 

کاش خواهرت با دخترش برن مشاوره 

2823
2791
2779
2792