2777
2789

بعد اینکه چون درد خیلی زیادی دارناعصابشون خیلی ضعیف میشه

خیلی مراعاتشون رو کنید دو سه هفته اول

به سروصدا خیلی حساسن نذارید شلوغی کنن بیرونیا

من چون خیلی میومدن عیادت خونمون خیلیی شلوغ میشد بچه ها ک سروصدا میکردن حرفشون میزدم😄حتی چنتا از فامیلامون نیومدن خونمون دیگه تا یمدت چون من همش تذکر میدادم قهر کردن😂این قهر کردنا مهم نیست بعد یمدتی خودشون دوباره میان حال بیمارتون مهم تره

کسایی با بیمار در ارتباطن عطر و اینا نزنن اصلا برا بیمار مضره

چند شب اول باید بیدار بمونید پشت در اتاق بیمار شاید چیزی بخواد و نمیتونه بلند صحبت کنه باید خیلی حواستون جمع باشع

بوی غذا براشون بده سعی کنید سرخ کردنی تو خونه نکنید اصلا تا دو سه هفته اول

غذای بیمار باید جدا باشه حتماا حتماا رژیم غذاییش رو رعایت کنید تا زود خوب بشه و مشکلی پیش نیاد براش

روغن و سرخ کردنی و نمک براشون سمه یه برگه رژیم غذایی میدن بهتون توش نوشته مقادیری باید استفاده کنه

غذا همونقدی گفته تو برگه بهش بدید دلتون نسوزه بیشتر بدین براش خوب نیست ضرره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد اینکه چون درد خیلی زیادی دارناعصابشون خیلی ضعیف میشه خیلی مراعاتشون رو کنید دو سه هفته اول به ...

نه کلا انژیو ام کرده بود خیلی مراقبت کردیم و کاملا غذاهای سالم و رژیمی و ورزش و تا میتونسین تو ارامش بود اما خب الان شرایط خیلی فرق داره شما میدونید عملش چندساعت طول میکشه؟؟و کی بهوش میاد؟؟بعد عمل میتونیم از ای سیو ببینیمش؟؟؟

نه کلا انژیو ام کرده بود خیلی مراقبت کردیم و کاملا غذاهای سالم و رژیمی و ورزش و تا میتونسین تو ارامش ...

فک کنم صب تا شب طول میکشه عملش با اینکه بهوش بیاد

عمل سنگینیه

اره فک کنم میزارن