2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزای اولش خیلی سخته؟

سوالتون با من نبود ولی چون بابای منم انجام داده براتون میگم از تجربیاتمون

بعد عمل که دو روز سه روز بیمارستانه

قبل از اینکه مرخص بشه یه اتاق براش خالی کنید قشنگ ضدعفونی کنید و چیزای اضافشو بیارید بیرون...ببین ما حتی داخل کمد دیواریا رو هم با مواد ضدعفونی کننده تمیز کردیم 

کف اتاقو با دستمال و مواد ضدعفونی تمیز کردیم

هیچ چیزی بجز لباسای پدرم و مواد لازمش مث شونه و سشوار و قرصاش و یه تلویزیون کوچیک از قدیم داشتیمم گذاشتیم که حوصلش سر نره

تخت هم اگر بتونید از این تختای بیمارستانی از بیمارستانا قرض بگیرید یا جایی اجاره کنید خیلی خوبه اذیت نمیشه موقع نشستن و خوابیدن چون خودش از این اهرما داره 

و وقتیم اومد هییییچ کسی رو نذارید نره تو اتاقش

کسی میاد ملاقات نره تو اتاق اصلا...ما فقط یکنفر تو اتاق پیش پدرم بود

لباس مخصوص میپوشید هم گن بیمارستانی فک کنم اسم لباساست

چند روزی یبارم لباسا رو میبردن ضدعفونی میکردن تو خود بیمارستان

ما چون اشنا داشتبم بیمارستان برامون راحت بود اینکارا نمیدونم شما بتونید یا نه ولی کلن خیلی رعایت کنید

ما میخواستیم وسیله ای از بیرون بدیم تو اتاق دستکش یکبار مصرف میپوشیدیم وسیله رو ضدعفونیش میکردیم بعد میدادیم به اون کسی تو اتاق پیش پدرم بود