2789
عنوان

نامزدا بیاید

148 بازدید | 9 پست

اقا من ۵ ۶ ماهه خانه دارم یک نکته ایی بدست اوردم 

اینکه هیچوقت از شوهرتون اجازه نگیرید .

من شهر غریبم  امتحان کردم هروقت ک میگم مثلا ۳ شنبه میرم خونه مامانم یک هفته میمونم  هیچی نمیگه 

اگر بگم سه شنبه برم خونه ی مامانم؟ اجازه میدی ؟  یک جوری برخورد میکنه ک مثلا نرو یا ام میگه نه نرو 

همیشه بگید من میرم نگید اجازه میدی برم؟  

دومین نکته حد وسط رو رعایت کنین جدیدا چقدر شوهراتونو لوس میکنید واقعا نه اونقدری ک به خانواده اسیب بزنه نه اونقدری ک به شوهرتون اشیب بزنه 

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اولی رو موافقم شدید چون وقتی اجازه میگیرید احساس میکنن اختیارتونو دادید دست اونا

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
مورد اول رو موافقم دقیقا همینه  اما مورد دوم لوس شدن از چ نظر

توی حضور شوهراشون نمیان ک چت کنن ا۱لا انلابن نمیشن 

یکسره چسبیدن به شوهراشون انگار فقط اونا شوهر کردن 

اوندفعه رفتیم  شوهرم کارگاه پیرهن دوزی داره جنس بدیم 

بعد داداش دختره گفت بیا برام پیرهن انتخاب کنه 

دختره اول علیرضاااا جان بیا پیرهن انتخاب کنم واست 

داداشو ول کرده بود اول دنبال شوهر 

دوتا از دوستامو دیدم ۳‌.۴ساله ازدواج کردن میگن اززوقتی اومدیم خونه خودمون نرفتیم خونه بابامون تنها ش ...

دقیقااااا اصلا شوهر من ک اینجوریه محل بدی بهش زودی پررو میشه 

توی حضور شوهراشون نمیان ک چت کنن ا۱لا انلابن نمیشن  یکسره چسبیدن به شوهراشون انگار فقط اونا شو ...

اره زیاده روی اصلا خوب نیست

اما مرد خیلی احتیاج ب محبت و نوازش داره البته اینم ب اندازش 

بـــرای خـــوشــبـخــتــیــم دعــا کــنـــیــد❤🙂