2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی و نفس بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 47219 بازدید | 181 پست

و اینکه بعداز ۲ماه سرماخوردم و سینوزیت گرفتم و سردردهای شدددید 

هیچوقت سابقه نداشتم اینجوری شم موقع سرماخوردگی

باز خوندم ک ویروس جدید کرونا سردردشدید داره

از یه طرف خوندم ک عمل بینی ممکن باعث سینوزیت شه

سلام استارتر میشه اگ دیدی لطفا جواب بدی من ۱۳ روزه عمل کردم بعد برداشتن آتل نفسم عالی بود ولی بعدش کلا کیپ شده خیلی مخاط هم داره یکی از سوراخام شما الان تنفسی درست شده؟

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلااام خانمی میدونم خیلی از تاپیکتون میگذره ولی اگه دیدین ممنون میشم جوابمو بدینخیلییی استرس دااارم۲ ...

سلام عزیزم

شما مشکلتون حل شد؟ 

من ۴ ماهه عمل کردم، هنوز بینیم کیپه و مخاط تولید میکنه

سلام عزیزم خوبی؟ اسمتم نمیدونم هنوز، گلم خواستم بهت خبر بدم که تنفسم خوب شد در حد 95% خداروشکر. ی ...

سلام عزیزم

ولی من بعد ۴ ماه هنوز کیپه و احساس خفگی می کنم تو خواب

کلافه شدم دیگه

سلام عزیزم. من الان ۳ ماهه عمل کردم، هنوز خیلی تنفسم بده و شبها کلا با دهن نفس میکشم. ولی میفهمم که ...

ببخشید شما مشکل کیپ شدنتون حل شد؟ 

بعد از چند وقت؟ 

داروی خاصی استفاده کردین؟ 

فقط اونجا که میگی تاسه ماه قول میدم درست شه... آرومم میکنه بعد انگار یه صدایی میاد تو سرم که اگه برا ...

سلام گلم شما از عملت راضی بودی؟من همه این علائم شمارو دارم ۸ روزه عمل کردم یکی از سوراخای بینیم اصلاااا باز نشده.عملمم بدون تامپون بوده

سلام عزیزمشما مشکلتون حل شد؟ من ۴ ماهه عمل کردم، هنوز بینیم کیپه و مخاط تولید میکنه

سلام عزیزم منم ۶ ماهه عمل کردم همین علائمو دارم دکترتون چیزی در این باره نگفت ؟

سلام عزیزمولی من بعد ۴ ماه هنوز کیپه و احساس خفگی می کنم تو خوابکلافه شدم دیگه

سلام عزیزم

من مدتهاست اکانتم رو چک نکرده بودم و پیام شما رو تازه دیدم

اگر بطور کلی بینیتون کیپ هست  تو این چندین ماه، با پزشکتون مطرح کنید. شاید هم سینوزیت دارین و اون باعث گرفتگی میشه

چون منم سینوزیت دارم و هرموقع حساس بشه مخاط زیاد تولید میشه و بینیم میگیره

سلام گلم شما از عملت راضی بودی؟من همه این علائم شمارو دارم ۸ روزه عمل کردم یکی از سوراخای بینیم اصلا ...

سلام عزیزم

من مدتهاست اکانتم رو چک نکرده بودم و پیام شما رو تازه دیدم

خیلیییی زوده برای نگران شدن گلم 

تازه اولشه :)

صبور باشید

بزارید دو ماه بگذره بعد ببینید چه وضعیتی دارین

قطعا تا اون موقع بهتر خواهید شد

اصلا نگران نباشید و توصیه ام اینه با حرف اونایی که میگن یک هفته بعد عمل راحت تونستن نفس بکشن خودتون رو نبازید چون پاسخ بدن افراد به دارو، عمل و هر نوع درمانی یکسان و برابر نیس

سلام میشه دوستی منو قبول کنید درباره بینی چندتا سوال داشتم

سلام عزیزم

من مدتهاست اکانتم رو چک نکرده بودم و پیام شما رو تازه دیدم امیدوارم تا الان خوبه خوب شده باشید

اگر بازم سوالی بود هستم اینجا

سلام عزیزم منم ۶ ماهه عمل کردم همین علائمو دارم دکترتون چیزی در این باره نگفت ؟

فقط میگه اسپری بودزوناید استفاده کن و نظرشون اینه که به خاطر ورم هست

ولی به نظرم تاثیری نداره

من هنوزم اذیتم

پزشک شما نظرشون چیه؟ 

فقط میگه اسپری بودزوناید استفاده کن و نظرشون اینه که به خاطر ورم هستولی به نظرم تاثیری ندارهمن هنوزم ...

به منم اسپری دادن و گفتن ورمه و خوب میشه ولی به نظر منم تاثیری نداره🤦‍♀️

به منم اسپری دادن و گفتن ورمه و خوب میشه ولی به نظر منم تاثیری نداره🤦‍♀️

منم ۲۸ روزه یعنی دقیق ۴ هفتست عمل کردم. همه چیز از اول خیلی عالی بود به جز اینکه دائم بینیم کیپ میشه و کلا هم وقتایی که بازه هم از دهن نفس میکشم، او دماغی هم حرف میزنم. دکتر ته بینیمم چک کرد گفت التهابه خوب میشه، دو تا امپول دگزا هم ژدم و اصلا فرق نکرد. و گفته دو ماه کامل چسب بزنم و دو ماه هر ۱۲ ساعت سرم شستشو، در کل دهنم سرویس شده انقدر با دهن نفس میکشم همه ی یک ماهو لبام دائم خشک و پوست پوست میشه :( واقعا خسته و کلافه کنندست، بخیه جذبی هامم از داخل هی تیز تیز میخورن به پوست بینیم سوزش و خارش میگیره، نوک بینیمم که تقریبا بی حس و سفته و هنوز مثل خمیر بازیه حسش، دور تیغه بینیمم ورمه چسبو عوض میکنم از خودم میترسم انقدر که بینیم کوچیکه فوری میچسبونم و بش فکر نمیکنم😂 خلاصه خفه و خسته شدم چطوری دو ماه تا ۶ ماه دیگه دهن بسته و بینی کیپ نفس بکشم با لبایی که با وازلین و ویتامین آ و بالم و عسل و هرچی ۲۴ ای میزنم بی فایدست و باز خشک میشه چجوری دیگه تحمل کنم. خدایا زودتر کیپی و التهاب داخلیم بره خوب شه 😩😩😩 کیا دیگه مثل منن؟ دکترمم البته بهترینه