2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی و نفس بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 47219 بازدید | 181 پست
نه عزیزم داروی خاصی استفاده نکردم  بعد سه ماه صدام دقیقا مثل قبل شد  ولی گرفتگی یکم شبا ...

خب خدارو شکر که صدات برگشت 

منم استرس صدامو دارم، اصن این تو دماغی حرف زدن کلافم کرده، سعی میکنم کمتر حرف بزنم

سوراخای بینی ام هم گاهی یکی درمیون باز میشه بعد دوباره کیپ میشه باز کلافم میکنه

گرفتاری کردم خودمو

منم نمیدونستم اینهمه اذیت داره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمل بینی که سراسر استرسه لامصب😩😩من اینطوری میدونسم عمل نمیکردم واقعا 

دیگه کاریه که شده، منم خیلی حالم بد بود

حالا شما استرس نگیر چون خیلی حالت بهتر از اوایله خداروشکر 

دعا کنید برای من خوب بشه که خیلی اذیتم

خب خدارو شکر که صدات برگشت  منم استرس صدامو دارم، اصن این تو دماغی حرف زدن کلافم کرده، سعی میک ...

نه درست میشه نگران نباش عزیزم منم خیییلی استرس داشتم 

ولی صدام الان تازه بعد سه ماه درست شده 

دماغت استخونی بود یا گوشتی

دیگه کاریه که شده، منم خیلی حالم بد بود حالا شما استرس نگیر چون خیلی حالت بهتر از اوایله خداروشکر&n ...

نگران نباش عزیزم عوضش چند ماه بعد جلوی آینه کیف میکنی به خودت نگاه کنی اون صدای تو دماغی و کیپ شدنم بخاطر التهاب و ورم داخل بینیه 

نه درست میشه نگران نباش عزیزم منم خیییلی استرس داشتم  ولی صدام الان تازه بعد سه ماه درست شده&n ...

خد از دهنتون بشنوه

خیلی بیقرارم همش میترسم درست نشه و بمونه

20 روزی میشه گذشته 

استخوانی بود

همه میگفتن استخوانی راحته اما واقعا راحت نیست

ترشحات بینی ام هم زیاده، همش یه دستم سرم و سرنگ و گوش پاک کنه ، کلافم کرده

دعا کنید درست بشه   

نگران نباش عزیزم عوضش چند ماه بعد جلوی آینه کیف میکنی به خودت نگاه کنی اون صدای تو دماغی و کیپ شدنم ...

عزیزم شمام اینجوری بودی که حس میکردی داخل بینیت پُر مخاط و ترشحات هست؟ ببخشید اما من اینطوری ام که انگار کلی ترشحات داخل بینی ام دارم اما نمیتونمم فین کنم با سرم شستشو هم همش خارج نمیشه

خد از دهنتون بشنوه خیلی بیقرارم همش میترسم درست نشه و بمونه 20 روزی میشه گذشته  استخوانی بود ...

اووو تازه بیست روزه ببین هر چقدرم حساس باشی اندازه من نیسی برو تا پیکامو بخون زندگیم دوماه کامل جهنم بود 

همش میگفتم نکنه صدام درست نشه

نکنه این حس پری و کیپی بینی درست نشه 

زندگیم جهنم شده بود بخدا ولی همش استرسای الکی بعد عمله 

اره قشنگم منم احساس پری داشتم ولی اروم فین میکردم خیلی اروم 

همش میگفتم اگه نتونم برم زیر دوش مثل قبل یا مثلا اب صورتم میزدم همش حس خفگی بهم دست میداد تاپیکامو ببین انگار دیوانه شدم بودم تا دوماه ،دوماه و نیم شرایطت همینع به ماه سوم که بیفتی نود درصد همه چیت اوکی میشه قوول میدم 

منم استخوانی بودم

من الانم کامل خوب نشدم ولی شکر خدا نود درصد اوکی ام مثل قبلم 

من بدبختی وسواس فکری هم دارم اخه همش با خودم میگم زمستون و سرما خوردگی واسه دماغ عملیا سخته،😩😂😂

الان نصف ملت ایران عملی شدن غصه نخور خوب میشی

اووو تازه بیست روزه ببین هر چقدرم حساس باشی اندازه من نیسی برو تا پیکامو بخون زندگیم دوماه کامل جهنم ...

تو رو خدا؟   

همه اینایی که گفتی منم، حتی یبار حمله عصبی بهم دست داد از بس نشخوار فکری کردم که نکنه درست نشه این علائم. فکر میکردم فقط من اینجوریم، چون اکثر عملیا میگفتن مشکل خاصی نداشتن. الان که اینارو گفتی دیدم تنها نیستم. یکم قوت قلب گرفتم، ممنونم عزیزم. انشاالله منم خوب بشم مثل شما. 

این که گفتی 2ماه و اندی کار دارم خدایی سخته، اما عب نداره چاره چیه، صبر میکنم. سر کار هم که میرم بیشتر اذیتم. کیپ میشه مجبوری تو دماغی حرف میزنم و از نگاه بقیه اذیت میشم   

خدا کمکم کنه صبرم بده و زود خوب بشم

مرسی عزیزم که اومدی گفتی اینارو   

تو رو خدا؟     همه اینایی که گفتی منم، حتی یبار حمله عصبی بهم دست داد از بس نشخوار فکری ...

اره ابجی قشنگم شک نکن خوبه خوب میشی عین سابق میشی اصلا 

من حتی افسردگی گرفته بودم باورت میشه پیش روانپزشک رفتم دارودادتا حمله بهم دست نده 

حتی خواب دماغ میدیدم 

تماااااام زندگیم شده بود دماغ لعنتی 

روزی نبودبابت عملم خودمو لعنت نگم 

حالم وحشتناک بود وفقط گریه میکردم بدتر بعد گریه کیپ میشد 😂بیشتر حمله بهم دست میداد بدبختی همش میگفتم مگه دماغ خودت چش بود و هزاران فکرای دیگه که بگم تموم نمیشه 

روزی پنج تا تاپیک میزدم ولی اینو بگم که خوبه خوب میشی هم صدات هم کیپی 

هم مهمونی و اینو اونورم نمیتونسم برم چون همش احساس گرفتگی داشتم و همش صدام اذیتم میکرد ولی تموم شد بعد سه ماه 

من تنفسمم اذیتم میکرد اما تموم شد واسه توهم تموم میشه شک نکن فقط توکلتو به خدا کن عزیزم همه دردافا همه عملی ام حالا یه دماغ عمل کردیم ما 

سه ماه بعد یادتم نمیاد عمل کردی قشنگم 

راسی مبارکت باشه 🥰😘😘

اره ابجی قشنگم شک نکن خوبه خوب میشی عین سابق میشی اصلا  من حتی افسردگی گرفته بودم باورت میشه پ ...

قوربونت برم عزیزم خیلی آرومتر شدم با حرفات  چون منم همین حالتهایی که گفتی رو دارم و با آرامبخش خودمو نگه میدارم و الا افکار خودکشی میاد سراغم...  منم همش گریه میکنم بیشتر دماغم کیپ میشه   ولی همینکه میبینم این احوال رو تنهایی ندارم و طبیعیه قدری آرومم میکنه

مرسی خوشگلم انشاالله منم مثل خودت خوبه خوب بشم   

اره ابجی قشنگم شک نکن خوبه خوب میشی عین سابق میشی اصلا  من حتی افسردگی گرفته بودم باورت میشه پ ...

راستی من اونقدر فکرو ذکرم پیش کیپ بودن بینی و تو دماغی بودن صدامه که اصلا نتونستم از ظاهر بینی ام لذتی ببرم. احتمالا بعدش هم زوم کنم رو ظاهرش بگم چرا فلانه ... الان ظاهرش برام تو الویت نیست. الویت برام نفس راحت و صدای خودمه. فوقش اگر بعد از ورم ظاهرشم خوب نبود دیگه عمرا بخوام برم زیر تیغ. هرجور که باشه قبولش دارم.  امیدوارم ایرادات بزرگ نداشته باشه بعد خوابیدن ورمش. بقول خودت توکلم به خداست. گاهی میگم "خدایا ببخش فکرشو نمیکردم اینطوری سخت باشه و اذیت بشم"...

ممنونم آبجی خوبم  

راستی من اونقدر فکرو ذکرم پیش کیپ بودن بینی و تو دماغی بودن صدامه که اصلا نتونستم از ظاهر بینی ام لذ ...

نه عزیزم قووول قول خوب میشی منم از ظاهرش نتونسم لذت ببرم چون پر از ورم بود 

همش میگفتم خدایا قوووول میدم دیگه ناشکری نکنم فقط خوب شم همینو میخام ازت 

باورت نمیشه یه روز نشستم واسه خدا نامه نوشتم و تموم دردامو توش نوشتم و ازش خاستم این عمل هیییییچ عارضه ای روم نزاره منم در عوض تا عمر دارم دیگه ناشکری نکنم 

میگفتم ظاهرش هر چی هست فدای سرم فقط صدام درست شه گرفتگیش درست شه دیگه هیچی نمیخام نگران نباش قشنگم منم با نزدیک به شصت هفتاد تا دماغ عملی چت کردم همشون گفتن مثل من بودن و درست میشه تاپیکامو میبینی به حال داغونم پی میبری تازه تازه دارم بهتر میشه فقط صبووووور باش خدا با ادمای صبوره 

نه عزیزم قووول قول خوب میشی منم از ظاهرش نتونسم لذت ببرم چون پر از ورم بود  همش میگفتم خدایا ق ...

وااای خدااا ؛ انگار داری از دل من میگی

اگه بدونی قبل از اینکه اینجا پیدات کنم و باهات حرف بزنم چه حالی بودم

حرفات خیلی آرومم کرد 

همش میام میخونم حرفاتو ...مثل مُسکن شدن برام، مثل آب رو ـتیش

امید رو زنده کردی تو دلم

خدا خیرت بده عزیزم

خدا همیشه بهت سلامتی بده

خدا به من و همه ی اونایی که نیازمندن سلامتی کامله کامل بده

امید و توکلم به خداست