2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی و نفس بعد عمل

47214 بازدید | 181 پست

بچه ها بیست و پنج روزه عمل شدم 

تنفسم هنوز کامل نیس و با اونکه شستشو میدم مخاط بینیم جلوی تنفسمو میگیره و یکی کیپ میشه 

کی این حالات برطرف میشه 

راسش خیییلی نگرانم🥺

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه ابجی نفسامم یکم صدا میده خابیدنی مثل قبل راحت نیسم  شما عمل کردی  میشه تجربتو بگی

عزیزم من نفسم صدا نداشت ولی تا دوسه ماه یکی از سوراخای بینیم میگرفت ک اسپری میزدم درست میشد 

خوابم خیلی عمیقه چیزی تو خواب حس نکردم ولی تو بیداری کیپ میشد

بی کسی دردِ بی درمان وبی پایانِ من😔
عزیزم من نفسم صدا نداشت ولی تا دوسه ماه یکی از سوراخای بینیم میگرفت ک اسپری میزدم درست میشد  خ ...

شما چند وقته عمل کردی؟؟

بعد چند ماه بهتر میشه 

مخاط بینی شما هم اوایل بیشتر بود؟؟

استرس دارم همش 

شما چند وقته عمل کردی؟؟ بعد چند ماه بهتر میشه  مخاط بینی شما هم اوایل بیشتر بود؟؟ استرس دارم ...

یه ساله 

تا هفت هشت ماه بینیم بیحس بود وآبریزش داشتم کم کم خوب شد الان فقط وقتی قلیون میکشم آبریزش دارم 

تا یه سال ورم داری نگران نباش من تازه ورم بینیم کم شده 

یه ساله  تا هفت هشت ماه بینیم بیحس بود وآبریزش داشتم کم کم خوب شد الان فقط وقتی قلیون میکشم آب ...

یعنی این کیپ شدن و گرفتگی و تنفس به ورم بینی مربوطه ؟؟

اخه بینی من زیاد ظاهرش ورم نداره 

عکس بینیت بفرست  کوشتی بوده یا استخونی؟

استخونی بود مدلش قشنگ شده ولی این استرساش پدرمو دراورده صد بار گفتم کاش عمل نمیکردم ارامشو روح و روانمو ریخته بهم بخدا 😩

آره بابا از داخل ورم داره راه نفست میگیره درست میشه کم کم

انشاالله همینطوریکه شما میگی باشه 

نمیدونم چرا با دماغم راحت نیسم یسره دستمال و گوش پاک دستمه بخدت از خودم دیگه چندشم میشه 

انشاالله همینطوریکه شما میگی باشه  نمیدونم چرا با دماغم راحت نیسم یسره دستمال و گوش پاک دستمه ...

وای وای منم همش دستمال تو بینیم بود ولی گذشت حالا خیلی باهاش حال میکنم 😎

وای وای منم همش دستمال تو بینیم بود ولی گذشت حالا خیلی باهاش حال میکنم 😎

یعنی الان دقیقا مثل قبل صبح یسری صورتو دماغتو میشوری و تمام 

و کاملا راحتی باهاش؟؟

این دوران کثیف بازیش کی کامل تموم شد ابجی؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز