2777
2789
عنوان

کیا تو مسافرت بچه شون مریض شد😖

935 بازدید | 18 پست

اومدیم مشهد 

اصلا زیارت نرفتم 

بچه بزرگم اسهال استفراغ تب دار  

سه شبه بیدارم و گریه😣😣😣😣

کوچیکم هنوز نگرفته

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش درمانگاه امام رضا 

چرا تاحالا زیارت نرفتی؟ یه بار بچه هارو بزار پیش شوهرت و برو 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

برای اسهال بچه گریه میکنی؟🤥

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ببرش درمانگاه امام رضا  چرا تاحالا زیارت نرفتی؟ یه بار بچه هارو بزار پیش شوهرت و برو

هر موقع بچه هام تب دارمیشن

نمیتونم از جفتشون‌تکون بخورم

من یه زن موفقم که قدر داشته هامو میدونم و برای رسیدن به خواسته هام تلاش میکنم....پیش به سوی خوشبختی

سلام. سیب درختی رنده شده تغییر رنگ داده ، بهش بده برای اسهال عالیه. سیب تب بُر هم هست . 

از آقابخواه شفا بده ان شاءالله سریع بری زیارت. التماس دعا‌. 

اگر امکانشو دارید که میتونی تنها بری زیارت، دسته گلاتو بسپار به شوهرت و تنها برو زیارت. 

چرا بردم

بهش پودر سنجد بده سیب زمینی ابپز و نمک بزن بهش بده,موز هم خوبه ولی کم بده ,داروهاشم بده,اش کشک و کته با ماست بهش بده,سرویسم مرتب بشور و تهویه اتاق انجام بده  

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

همین دهه کرامت ما هم رفتیم باقطار مشهد

روز اول خوب بود رفتیم حرم. بعدش پسرم سرما خورد تب و لرز و بدن درد داشت یه شب هممون بیدار بودیم همش گریه میکرد میومد روپای من بخوابه نمیتونست..یکم بهتر شد به دختر کوچیکمم داد بس که رفت نزدیکش..

دخترمم تب کرد و همش غرغر و گریه..

دیگه با اتوبوس برگشتیم دارو هم میدادم دخترم بالا میورد خیلی اذیت شدیم..سفر کوفتمون شد

برای اسهال بچه گریه میکنی؟🤥

ممسافرت کوفت ادم بشه 

تو شهر غریب 

با بچه تب دار

گریه نداره

همین دهه کرامت ما هم رفتیم باقطار مشهد روز اول خوب بود رفتیم حرم. بعدش پسرم سرما خورد تب و لرز و بد ...

پس درکم میکنی