2789
عنوان

شک ب خیانت

567 بازدید | 52 پست

شوهرم کارش جوریه ک ممکن با خانوم ها هم سر کار داشته باشه 

بعد یبار یکی زنگ زد گوشی برداشت من صدارو میشنیدم تقریبا 

یهو شوهرم گفت نه اشتباه گرفتی بعد گفتم چی میگفدگفت دکتر خیری گفتم اشتباه گرفتی اصلا مکالمه انقدر طولانی نبود همون اول انگار گف اشتباه گرفتی ولی صدای زن جون نبود 

من شماره رو تو گوشی همسرم زدم یبار تماس داشته باهاش گفتم اگر اشتباه گرفته بود چرا قبلا  یبار زنگ زده گفت حتما شمارمونو داشته فک کرده این الان شماره دکتر و بحث کردیم و اخر ختم شد ب اینکه من شکاک هستم من شماره رو سیو کردم یادم رفتع بود الان تو ایتا عکس ی گل ک دست ی خانومم تو تصویر دیدم اصلا حالم خوب نیس فک میکنم شوهرم خریده 

اینم بگم ی دونه دیدم رفتم دکتر سوزوند شک کرد ب زیگیل تناسلی ازمایش دادم هیچ نوعیشو نداشتم ولی ی دونه دیگه دیدم شک دارم هست یا ن حالم خیلیییییییییی بده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فرصت بده ، کاملا مطمئن شو بعد باهاش حرف بزن 

یهو دیدی چیزی نبود و ضایع شدی عزیزم 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یعنی همسرتون زگیل تناسلی گرفته؟یا خودتون؟

ن شوهرمم فرستادم دکتر گف نداره اما خودم یدونه بود دکتر شک داشت پاپ و hpvدادم جوابش منفی بود اما الانم ی دونه مشکوک دارم 

ن شوهرمم فرستادم دکتر گف نداره اما خودم یدونه بود دکتر شک داشت پاپ و hpvدادم جوابش منفی بود اما الان ...

بنظرم بیشتر روی رفتارهای همسرت تمرکز کن.شبها دیر میاد خونه یا اینکه بهانه مسافرت با دوستاش بیاره وشب نیاد خونه.یا وقتی بعش زنگ می زنی تلفن جواب نده