2777
2789
عنوان

شک ب خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 52 پست
اگه نمیتونی جداشی باید بزنی به بیخیالی کاری که من کردم

از خودم بدم میادددداگر بچه نداشتم هپون رکز رفته بودم و پشت سرمم نمیدیدیم ولی بچم ن میتونم تنهایی بزرگش کنم ن میتونم بزارمش و برم گیر کردممم 

دوست دارم خفت خواری شو ببینم عوضی😢😢😢

پروفایل خانوم قبلش عکس ی پسر ۱۳ سالس یکی دیگشم عکس همین پسره با ی پسر ۲۰ ساله اینا بعدش اون عکس گله حالم خ بده یعنی طرف شوهرم داره خدایااا

بنظرم بیشتر روی رفتارهای همسرت تمرکز کن.شبها دیر میاد خونه یا اینکه بهانه مسافرت با دوستاش بیاره وشب ...

کلا دیر میومد خونه و میرفت چای خونه اون چایی خونه داییمم میره و میگه تقربا همو میبینیم تما اگر جاسوسی بپرسم ک کی بود اینا ابروم میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چکار کنم حالا دز نظر روحی ک داغون شدم ک هیچ میترسم هزارتا مریضی بگیرم 😭😭😭

واقعا نمی دونم.بفرستش آزمایش ایدز وهپاتیت بده به یک بهانه ای.که مطمئن بشی.ولی اگه نمی تونی جدا بشی،بهش بگی ودعوا راه بیاندازی وجدا نشی اون جریح تر میشه ورفتارش آشکارا ادامه میده.آمیزش جنسیت سعی کن با پیشگیری بهداشتی باشه مثل ک ا ن دوم

از خودم بدم میادددداگر بچه نداشتم هپون رکز رفته بودم و پشت سرمم نمیدیدیم ولی بچم ن میتونم تنهایی بزر ...

خدا لعنتشون کنه خودتو عذاب نده بابچه مشغول باش تا بزرگ بشه اونم آدم حساب نکن پولاشو خرج کن

هعیی چی بگم آدمی که بچه داره شرایط خیلی فرق میکنه نزاشت که جدا شم...

یعنی بحثش  کشیدی وسط من بروش بیارم ک فک نکنه هرم

چن  بار وومدم پرینت خطشو بگیرم گفتم ولش کن من ک نمیرم چرا بروش بیارم ولی میگم اونجوری فک نمیکنه خرم

واقعا نمی دونم.بفرستش آزمایش ایدز وهپاتیت بده به یک بهانه ای.که مطمئن بشی.ولی اگه نمی تونی جدا بشی،ب ...

پس بروش نیارم اه خدا دلم خ گرفته کاشکی میتونسم فرار کنم برم یجا هیچ کط نباشه کاکی همش الکی باشه

چجوری بفهمم خ ادم زیرکیه اصلا رد از خودش بجا نمیزاره

یکی از کاربرا میگفت از طریق برنامه همراه من مچ شوهرشو گرفته دیگ نمیدونم میخوای امتحان کن

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
یعنی بحثش  کشیدی وسط من بروش بیارم ک فک نکنه هرم چن  بار وومدم پرینت خطشو بگیرم گفتم ولش ...

مال من که انکار میکرد و داد و هوار که شکاکی و مریضی و فلان 

دو قورت و نیمش هم باقی بود

وقتی با مدرک کامل مچ گرفتم رفتم واسه طلاق که به غلط کردن افتاد و به دست و پام 

ماه ها طول کشید مشاور رفتیم 

دونگ خونه به نامم کرد که غلط کردم 

خدا لعنتشون کنه خودتو عذاب نده بابچه مشغول باش تا بزرگ بشه اونم آدم حساب نکن پولاشو خرج کن

😭😭😭😭

خدا کنه طرف شوهر دار نباشه نمیتونم فک کنم بابای بچم انقدر بی شرم و حیا تا بحث خیانت اینا کشیده میشه وسط بین جم دوسامون گف بحث عوض کنید این چیزا گفتن نداره 

یک مدت ببین تلفن هاش چه جوریه.یا اگه می تونی تعقیبش کن

ن نمیتونم تعقیبش کنم 

یادم وقتی تازه عقد کرده بودیم همه بهم میگفتن تو چقدر سر تری و ...و حالا همون ادم رفته ب من خیانت کرده و من رفتم جلوی اینه از خودم ایراد میگیرم 😭🥺😢

پس بروش نیارم اه خدا دلم خ گرفته کاشکی میتونسم فرار کنم برم یجا هیچ کط نباشه کاکی همش الکی باشه

درکت می کنم.منم پارسال همین موقع شرایط شما رو داشتم.منم بهش شک کردم وشکم درست بود،هنوز بعد یکسال نتونستم حتی برای یک لخظه فراموش کنم.من فقط بخاطر بچم یک فرصت دوباره بهش دادم.نمی دونم آدم شده یا نه.ولی دیگه بهش اعتماد ندارم.

درکت می کنم.منم پارسال همین موقع شرایط شما رو داشتم.منم بهش شک کردم وشکم درست بود،هنوز بعد یکسال نتو ...

و اعتمادی ک دیگه درست نمیشه یعنی الان تو مغزتون هی میگید ک الان با کسی یا میگی بدرک