2789
عنوان

زن گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 5478 بازدید | 122 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه هی میگی بچه میخوره بهش ریزه میزس  الان این ینی عقلش و فهمشم کوچیکه؟ خب یکی این مدلی دوس داره ...

ن من نگفتم عقلش کمه 😐گفتم چون ریزه میزه اس شاید بخاطر اون فک میکنن بهش نمیاد😐😐

عزیزم چرا حمله میکنی 😅

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
فقط من موندم چجوری تونست مخ گلزارو بزنه؟؟ من شخصا ممد قلی هم نمیتونم تور کنم

ادم معروفا خودشون نمیرن سمت کسی حتما این خودش رفته سمتش ولی اینکه چیکار کرده عاشقش شده خدا میدونه 

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
میگم درسته اختلاف سنیشون زیاده ولی گلزار بازیگر امروزی هست

‌ ولی بالاخره بخاطر این همه تفاوت‌ سنی‌ طبیعیه که خیلی بین‌ تفکراتشون‌ فرق باشه.

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
ن من نگفتم عقلش کمه 😐گفتم چون ریزه میزه اس شاید بخاطر اون فک میکنن بهش نمیاد😐😐 عزیزم چرا حمله می ...

😂 اوکیه نه حمله نکردم که  پشت گوشی اینجوری بنظر میااد ولی خب این خانم سنش بیشتر هم بود بازم کنار هم اینجوری بنظر میومدن این طرز فکر بقیه رو خوشم نمیاد ک مثلا ی دختر هیکلی کم سنو سالو بزرگ و با عقل تلقی میکنن و رو بقیه واسه ازدواج حساب نمیکنن انگار بچس 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
پدرم فوت شده. ولی اگه بود صددرصد از گلزار خوشتیپ‌تر و جذاب تر بود

خدارحمتشون کنه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ولی من پدرو دختر تاحالا ندیدم که کنارهم مثل این دختر و گلزار باشن نه اینکه بگم خیلی خشکلنا نه 

منظرورم اینکه میگن سناشون و ظاهرشون تناسب نداره میگم

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

😂 اوکیه نه حمله نکردم که  پشت گوشی اینجوری بنظر میااد ولی خب این خانم سنش بیشتر هم بود بازم کن ...

اهااا ن بچه ها از نظر استیل میگن 😂اخه اصلا بعش نمیخوره 26 انگار بیشتر از 20سال کوچیکتره، بعد من خودمم دوس دارم از نظر هیکل خیلی کوچولوتر از شوهرم باشم😂