ن من نگفتم عقلش کمه 😐گفتم چون ریزه میزه اس شاید بخاطر اون فک میکنن بهش نمیاد😐😐 عزیزم چرا حمله می ...
😂 اوکیه نه حمله نکردم که پشت گوشی اینجوری بنظر میااد ولی خب این خانم سنش بیشتر هم بود بازم کنار هم اینجوری بنظر میومدن این طرز فکر بقیه رو خوشم نمیاد ک مثلا ی دختر هیکلی کم سنو سالو بزرگ و با عقل تلقی میکنن و رو بقیه واسه ازدواج حساب نمیکنن انگار بچس
پدرم فوت شده. ولی اگه بود صددرصد از گلزار خوشتیپتر و جذاب تر بود
خدارحمتشون کنه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
ولی من پدرو دختر تاحالا ندیدم که کنارهم مثل این دختر و گلزار باشن نه اینکه بگم خیلی خشکلنا نه
منظرورم اینکه میگن سناشون و ظاهرشون تناسب نداره میگم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
😂 اوکیه نه حمله نکردم که پشت گوشی اینجوری بنظر میااد ولی خب این خانم سنش بیشتر هم بود بازم کن ...
اهااا ن بچه ها از نظر استیل میگن 😂اخه اصلا بعش نمیخوره 26 انگار بیشتر از 20سال کوچیکتره، بعد من خودمم دوس دارم از نظر هیکل خیلی کوچولوتر از شوهرم باشم😂
"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دلتنگی و دلگرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچگاه برنخواهد گشت.💔