2777
2789

سه تا بچه ایم داداشم کوچیکتره ابجیم ۵سال بزرگتره ولی متاسفانه از همون بچگی خیلی حسود بود الان دوتا بچه داره من ی بچه همیشه هر کاری ازمون براومده براش کردیم بهش محبت کردیم و کاری کرد ک خانوادم و من ۳سال رابطمون قطع شد نمیذاره بابام حتی ی ابمیوع برا یچم بخره وگرنه داد و بیداد میکنخ بابام دزدکی برا بچم خوراکی میخره حتی تولد من دزدکی کادو دادن ب اونم میدن ها ولی اون میگه ب من میدی ب اونا نده حالا داداشم میخواد بره خاستگاری میگه حق ندارید واسه دختره طلا بخرید من خواستم دعوا کنم مامانم نذاش گف ب حرف اون نیس ک ب اون ربطی نداره ولی دیگع شورشو دراورده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من ب مامانم کادو میدم با مامانم قهره

خواهر منم همینجوریه...بعد ۱ سال رفتم خونه بابام اون دق کرده بود زنگ زده همسایه گریه کرده از ناراحتی که چرا این اومده خونه بابام😐

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶
خیلی بهش بها میدن😏

همون دیگه شما با خواهرت کاری نداشته باش با پدرومادرت صحبت کن اول اونا باید رفتارشونو درست کنن 

فقط راهش اینه به حرفاش اهمیت ندن و توجه خودشون به شما رو به اون بفهمونن

مردم خواهر دارن ماهم داریم چشونه اینا🧐

حسودن دیگه...خواهرم حتی به زاییدن منم حسودی میکرد میگفت تو چپچرا طلاق نمیگیری از شوهرت هیچ تازه داری بچه هم براش میاری😂😂😂کلا دوست داره سر به تنم نباشه

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶
😂😂😂 گریه چرا وای

گفته بابام فقط اونو دوست داره ذوق داره اون میاد خونش با بچه هاش ذوق بچه های اونو میکنه حالا بچه های من ۶ ساله و دو ساله ان بچه ی اون ۲۰ سالشه😂😂میگه بابام چرا ذوق بچه ی منو نمیکنه...

اولین عضویت ۱۵ آذر ۱۳۹۶