2777
2789

دکتر تغذیه رفتم برا لاغری پودر لیپو اسلیم داده گفته یک دوم پیمانه قبل ناهار و شام تو اب حل کن بخور.ولی پیمانه نداره توش که.اصلا تو چقد اب باید بریزم🥺

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃
تو گوگل زدم نوشته برابر با هشت قاشق غذاخوری و۱۶قاشق چایخوری 🙃

مرسی قشنگمممم🥺💓

من یه تازه عروسم که بالاخره شدم خانوم خونه آبی خودم💙🤗دوستت دارم خونه نقلی من.....دوسش دارم اونو🔥🌠اونی که مث پاستیل خوشمزس....مث لازانیا جذاااابه🥰😘❤️تاریخ شروع زندگی.......99/8/8......رویاهاتو باور کن💌🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ازین پودر نتیجه گرفتید؟اشتها رو کم میکنه؟

سلام من زیر نظر پزشک مصرف میکنم خودسر مصرف نکنید

در کنار داروهای دبگه ای ک خوردم بله کم کرد اشتهارو