2777
2789
عنوان

خواستگار

164 بازدید | 7 پست

من سرکار یه پسره هست از من خوشش اومده شرایطش ایطوریه ظاهرش قد بلنده و چهارشونه ان اما پوستش تیره است کمی یعنی سبزه خیلی تیره جنوبیه بعد این ادم سی سالشه اما همش با رفیق ها میگشته و مسافرت و این ور و اون ور برای همین تا الان خونه و ماشین نداره اخلاقش تا الان ک من دیدم حمایت گر و مهربونه خانوادش خوبن تحصیلات من برام خیلی مهم نیست همین امروز رفت جایی بهتر سرکار با حقوق نه ملیون عصر ها هم میخاد یه کار دیگ دوم بدست بیاره خونه هم مادرش ثبت نام کرده تا یکسال دیگ خونه هم داره 

رفتارش واقیت خوبه مهربونه خیانتکار نیست من حق طلاق خاستم گفت میدم رفتارش گوشی نیست با مادرش حاظره همه چیز ب دست بیاره بعد بیاد خواستگاری اما همه میگن از نظر قیافه من از اون سرترم من قیافه ام بیبی فیس و اندام کشیده و لاغری دارم خانوادم مخالفن میگن چرا سی سالشه هیچی نداره چرا صبر نکنی یکی بهتر بیاد بنظرتون راست میگن؟ ولی من میگم وقتی همه چی داشت زنش میشم ن الان ک لحظه اولی هم ک اومد جلو قصدش ازدواج بود اما خیلی میترسه منم از دست بده دوستان خاهرانه نظرتون بگید بعنی چون دوستم داره و منم از رفتارش خوشم میاد بخاطر من رفیق و شراب گذاشته کنار چسبیده ب کارش ارزش نداره ب پاش بمونم؟ جواب نه بدم برم با کسی ک همه چی داره؟

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟
راستش بخوای بعید میدونم اگر کسی رفیق باز و شراب خور باشه و اینا عادتش باشن بتونه به راحتی کنار بزاره ...

پس بهش بگم شاید جوابم نه هست 

اما این خیلی داغون میشه با جواب نه من

من تو روزایی که داغون بودم گرمی اشکای گونم افکار پر پیچ و خم ذهنم آشفته حالی اعصابمو هیچکس ندید جز خودم. هیچکس بلندم نکرد جز خودم، پس به حرمت «خود خوبم» حتی اگه هزار بارم زمین بخورم بازم بلند میشم و بهترین موقعیت و میسازم😉😉😌🌜 آقایون درخواست دوستی ندید میفهمید؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بهش بگم شاید جوابم نه هست  اما این خیلی داغون میشه با جواب نه من

اینجوری نگو خب

بگو ببا فقط فرصت بدیم و اشنا شیم....در طول مسیر  به این نتیجه میرسیم که به درد هم میخوریم یا نه

ایشون هرچیم بدست بیاره از لحاظ مالی ضرر که نکرده قطعا پس اشکالی نداره

ولی اینکه میگی ولخرج و رفیق و باز و شراب خوره واقعاااا چیز کمی نیست باید خیلی با دقت بیشتری بسنجیش

امیدبذر هویت ماست💚🌱

باید صبر کنی و بی توجه باشی ۳۰ ساله ها استقلال مالی خوبی دارند این نداشته و نخواهد داشت همه چیز به زبان اوردن نیس به عمل اوردنه وابستگی دارد همه را قول داده هر پسری یا مردی ،دختری را دوست دارد..این دلیل خوب بودن ندارد .من متاهل هستم طبق گفته خودت میگم این بدرد شما نمیخورد خوش بخت نمکنه ...

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰
اینجوری نگو خب بگو ببا فقط فرصت بدیم و اشنا شیم....در طول مسیر  به این نتیجه میرسیم که به درد ...

الان بهش زنگ زدم گفتم ک ممکنه جوابم نه باشه گفت میدونم و بیشتر باهم اشنا میشیم

باید صبر کنی و بی توجه باشی ۳۰ ساله ها استقلال مالی خوبی دارند این نداشته و نخواهد داشت همه چیز به ز ...

همه میگن نمیتونه 

اما اگر بخام فرصت بدم و ببینم میتونه یا نه اشکالی نداره ک مگنه اگر حرفش با عملش یکی شد اونموقع چی

همه میگن نمیتونه  اما اگر بخام فرصت بدم و ببینم میتونه یا نه اشکالی نداره ک مگنه اگر حرفش با ع ...

هیچ کس شبیه حرفش نیست.این اهل کار زندگی نیس 

چقدر اتفاق خوب، حال آدم را خوب میکند.🥰