2777
2789
عنوان

چرا باید یه همچین خوابی ببینم🙂😭

142 بازدید | 11 پست

من پشت کنکوریم بامامانم یسری درس هارو میخونیم 

خواب دیدم رفتیم تالار همونجام مامانم کتابی الان داریم میخونیمو گرفته دستش داره میخونه. عصبانی شدم رفتم از زیردستش کشیدم بیرون وسایلمو جمع کردم رفتم

اه لعنت ب کنکور😭

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
من وقتی امتحان دارم خوابای عجیب میبینم یعنی تا صبح آرامش ندارم😑😑

اخه این عجیب تر بود

أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ   خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی😂یه لحظه همچین چیزیو تصور کردم فک کن وسط عروسی یکی داره درس میخونه

انشالله که موفق بشی داداش من همیشه میگه کنکور مثل یه قیفه اولش سخته اما رد بشی ازش زندگیت راحت تر میشه

مامان جونم عاشقتم                                              در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜         بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
آخی😂یه لحظه همچین چیزیو تصور کردم فک کن وسط عروسی یکی داره درس میخونه انشالله که موفق بشی داداش من ...

اره واقعا

من خوابای عجیب ترم دیدم🤫🤪

ن من زیاد خواب نمیبینم اصلا ولی بابت این ناراحت شدمـ که همچین رفتاری کردم

ن من زیاد خواب نمیبینم اصلا ولی بابت این ناراحت شدمـ که همچین رفتاری کردم

یه خواب بوده شاید این خوابو دیدی که بری دستای مامانتو ببوسی و بغلش کنی لابد خیلی وقته بغلش نکردی اینم بهونش😍

فضای سایت خیلی بد شده میخوام تعلیق شم!تعلیقم کنین ممنون
یه خواب بوده شاید این خوابو دیدی که بری دستای مامانتو ببوسی و بغلش کنی لابد خیلی وقته بغلش نکردی این ...

نمیزارم ازکنارم تکون بخوره بنده خدارو🥹