Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
😂😂😂😂چن سالته کجی گناوه ایشینی مو بسیجیانم .مال چ ولاتی؟
Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۲۲ سالمه مال لیراویم. خوش حال اویدیم دیدمت ایگم فک نیکردم گناوه ای اینجو بینم😂😂😂😂
نه اونجو نی خیایون شهید بهشتی سیکو اداره بهزیستی قدسم بله مو یکی دوتا دیگم دیدم مونم خیلی خوشحال ابیدم سر قضا نی نی سایتم خرابه قسمت پروفایل اینام اصلا نیا بالا نونم چشه اوروزم تاپیک زدم ایگن خرابه دوستست اومده اما نیا سیم ک قبول کنم