2777
2789
لری لهجه های مختلفی داره بگو لهجه کدوم شهر میخوای مثلا لر یاسوج با لر خرم اباد یا لر بوشهر هرکدوم ی ...

اره مثلن من لر بوشهرم جملت اینجوریه:امیدوارم جلدتر الد اوی مراقب خوت بو.

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
بیشتر ببینید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لر خرم اباد

من خرم ابادی بلد نیستم

الان دوستان لرستانی و خرم ابادی کمکت میکنن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
اره مثلن من لر بوشهرم جملت اینجوریه:امیدوارم جلدتر الد اوی مراقب خوت بو.

اره بخاطر همین گفتم کدوم شهر که بهتر راهنمایی بشه.حتی کدوم استانم نه.چون من دیدم تو یه استان لهجه هاشون باهم فرق داره

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
وییی مونم استان بوشهرم خوشحال ابیدم دیدمت 

منم خوشحال ابیدم دیدمت. مال کجی بوشهری؟مو مال گناوه ام

Goodمن۶۰ ، natanaell 25سابق. نفسم بند نفس های کسی هست که هست و نمیزارم ازم بگیرنش❤A❤. همه اونا که اذیتم کردن تاوان میدن . برای درست شدن زندگیم ی صلوات مهمونم میکنی
بیشتر ببینید