2777
2789

نه 

چون خرافاتی نیستم عزیز دل 

چیزی به اسم روح وجود نداره 

هیچکسی هم این‌چیزا رو حس نمی‌کنه 

الکی توهم نزنین 

خرافاتی نباشین!!

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روح و جن نمیدونم ولی یه بار رفته بودم خونه برادرم شهرستانن با مامانم اینا رفته بودیم گفتن بخوابیم فردا حرکت کنیم بریم منو میگی احساس میکردم دارم خفه میشم خیلی حس سنگینی میکردم فقط می‌گفتم بریم بیرون اومدیم حالم خوب شد

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
نه  چون خرافاتی نیستم عزیز دل  چیزی به اسم روح وجود نداره  هیچکسی هم این‌چیزا رو ح ...

اگه به روح اعتقاد نداری ما بعد از مردن نابود میشیم؟

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
روح و جن نمیدونم ولی یه بار رفته بودم خونه برادرم شهرستانن با مامانم اینا رفته بودیم گفتن بخوابیم فر ...

منم از یه محلی رد میشدم حس میکردم سینم سنگین میشه بعد فهمیدم توی یکی از خوحه های اونجا یه جادوگر زندگی میکنه که خیلی طلسمای زیادی انجام میده