2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ جون شب زنده داری 😂😂

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

منم از یه محلی رد میشدم حس میکردم سینم سنگین میشه بعد فهمیدم توی یکی از خوحه های اونجا یه جادوگر زند ...

والا نمی‌دونم اون بار چرا اینجوری شدم

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
اگه به روح اعتقاد نداری ما بعد از مردن نابود میشیم؟

من الان و در حال حاظر و داخل این تاپیک هیچ‌کاری به بعد

مرگ و اتفاقاتش ندارم.

ولی اون تصور کودکانه عزیزان از روح و امثال این چرندیات چیز یک مشت باور خرافی نیست و هیچ حقیقتی نداره 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

ببین الان  همه ماها روحیم که تو یه لباس که اسمش تنه رفته 👻👻👻👻👻

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
شده وقتایی که تنهایی وهیچکی پیشت نیس یهو بوی عطر به مشامت بیاد؟ میگن اون بو از روحه..معمولا کوکو شنل ...

شت من اینو یکی دوابر حس کردم لنتی

اعتراف میکنم  دوست دارمَت !               یک جور خاص ...                                کمی عاشق تر از حَوا                         کمی مَجنون تر از لیلی ...                              کَمی شیرین تر از فرهاد ...               وابسته ات شدم !! انچنان که ماه به آسمان ...                                           ماهی به دَریا ...             وآدمی به نفَس ...            وابَستگی دارد ...       😔🖤       ️ 

نمیدونم چی بود ولی روزهای اول زایمانم من تو اتاق مامانم که سوئیت بود با بچم اونجا میموندیم و اون سوئیت کلا با سه پله از ساختمان اصلی جدا میشه خلاصه مامانم رفت ناهار دخترم خواب بود تو گهواره خودمم دراز کش رو تخت چشمام بستم خواب نبودم احساس کردم یکی اومد بالاسرم نگام میکنه تا چشم باز کردم حس کردم رفت بالای سرم پشت تخت چون سزارین بودم نمیتونستم تکون بخورم فکر کردم همسرمه هی صداش زدم دیدم جواب نمیده دیگه با هول و بلند مامانم صدا کردم ولی خیلی ترسیدم ی جوری که شبش تب کردم ولی دیگه بعد از اون ماجرا یادمه تنهام نمیذاشتن بعد ها خواهرم گفت داشتم اونجا درس میخوندم یکی بازوم رو لمس کرده 🙂برگام

اینو میگن از روحه

واوووو چه جلب

بدویین داستان ترسناکا و بریزین وسط میخایم تا صب بیدار بمونیما