چند روز پيش يواشكي گوشي نامزدمو چك كردم ديدم ساعت ١٢:٣٠ شب به منشي دفترشون پيام داده بريم بيرون اونم گفته بريم بعدم ساعت ٤ صبح منشيه بهش پيام داده با كي حرف ميزني و فلان
فهميدم بين نامزدمو منشيه يه خبرايي هست ، فعلا به روي خودم نياوردم چون نميدونم بايد چيكار كنم ، شما چه راه حلي دارين؟
اگ پول داری و واقعا مهمه برات یه دوربین کوچولو یه حا تو شرکت یا مطب نامزدت نصب کن تا بفهمی چه خبره. یا بهش بگو اون منشی رو اخراج کنه خوشم ازش نمیاد ببین عکس العملش چیه.
پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .
اگر میتونی جدا سی دورشو خط بکش اگه هم نه یه مدت قهر بمون
زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
بنده خدا من سر گوشی دوست پسرم میرم سر شبم فحش برای زن داداشش فرستادم چون روزی چند بار زنگ و مس ...
دوست پسری ک اینجوریه و شما خودتو واسش هلاک میکنی و عاشق سینه چاکشی دو روز دیگه زنش بشی زن داداششو میاره رو تختت.پس عزت نفست کجاست واسه ی هرزه خودتو انقد خار میکنی
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
دوست پسری ک اینجوریه و شما خودتو واسش هلاک میکنی و عاشق سینه چاکشی دو روز دیگه زنش بشی زن داداششو می ...
خار نمیکنم ماهی ۷ ملیون ازش میگیرم 😐 لازم باشه زن داداشه و امواتشو به خر میکشم خودم جایی نمیرم ادامه بده براش پاپوش بی آبرویی درست میکنم داداشه مجبور شه طلاقش بده اون مرتب زنگ و مسیج میزنه دوست پسر من فقط جواب میده که امشب افتاد به التماس گفتم بو ببرم جواب دادی بد ضربه ای بهت میزنم دوباره