2777
2789
عنوان

خيانت

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 58 پست
اخه عقديم يه سره باهم نيستيم كه بتونم گوشيشو چك كنم

اگ پول داری و واقعا مهمه برات یه دوربین کوچولو یه حا تو شرکت یا مطب نامزدت نصب کن‌ تا بفهمی چه خبره. یا بهش بگو اون منشی رو اخراج کنه خوشم ازش نمیاد ببین عکس العملش چیه. 

پروردگارا مردم سرزمینم رو از بلا ،بیماری، دروغ ،جنگ حفظ کن.ازت میخوام همه ی مردم سرزمینم همیشه حال دلشون خوب باشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد ریلکس من اگر بودم مرده و زنده دختر رو ب باد میدادم.ممکنه ی سری کاربرا بگن مرد مقصره اره ولی دختر ...

اصلا شاید دختره خبر نداره که آقا متاهله 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
تظاهر چیزی رو حل نمیکنه اگه دوسش نداری چرا عقد کردی؟

تقريبا سنتي ازدواج كرديم ، اولش ازش خوشم ميومد و ديدم پسر خوبيه گفتم زمان بگذره علاقه مند ميشم ولي خب متاسفانه حس خاصي برام پيش نيومده بعد يكسال 

اخه عقديم يه سره باهم نيستيم كه بتونم گوشيشو چك كنم

بهش بگو دیدم پیام بی پاسخ داری اومدم گوشیتو بهت بدم 

دیدم منشیته منم گفتم کار خصوصی نداره بزا جواب بدم 

که پیاماتونو دیدم…

بعد گوشیشو بنداز سمتس بگو انتظار نداشتم پ برو…. 

اگر میتونی جدا سی دورشو خط بکش اگه هم نه یه مدت قهر بمون

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
بنده خدا من سر گوشی دوست پسرم میرم سر شبم فحش برای زن داداشش فرستادم  چون روزی چند بار زنگ و مس ...

دوست پسری ک اینجوریه و شما خودتو واسش هلاک میکنی و عاشق سینه چاکشی دو روز دیگه زنش بشی زن داداششو میاره رو تختت.پس عزت نفست کجاست واسه ی هرزه خودتو انقد خار میکنی

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

اصلا شاید دختره خبر نداره که آقا متاهله 

اسی میگه میدونه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

دوست پسری ک اینجوریه و شما خودتو واسش هلاک میکنی و عاشق سینه چاکشی دو روز دیگه زنش بشی زن داداششو می ...

خار نمیکنم ماهی ۷ ملیون ازش میگیرم 😐  لازم باشه زن داداشه و امواتشو به خر میکشم خودم جایی نمیرم  ادامه بده براش پاپوش بی آبرویی درست میکنم داداشه مجبور شه طلاقش بده   اون مرتب زنگ و مسیج میزنه دوست پسر من فقط جواب میده  که امشب افتاد به التماس گفتم بو ببرم جواب دادی بد ضربه ای بهت میزنم دوباره

تقريبا سنتي ازدواج كرديم ، اولش ازش خوشم ميومد و ديدم پسر خوبيه گفتم زمان بگذره علاقه مند ميشم ...

بنظرم اول آشنا میشدی که ببینی چیزی میشه بعد ازدواج میکردی.

البته ماها یه سری نیازهایی داریم که باید رفع کنیم و اینکه بی‌توجهیت ممکنه باعث خیانت بشه.

گاهی اوقات یه اتفاقای ناخوشایندی میفته ولی اون بسی خوشایند هست که از اتفاقای بدتر جلوگیری میکنه

پس جفتشون‌مشکل دارن کرم از جفتشونه

اره چون يه ساعت قبل اينكه به اون پيام بده با نامزدم بيرون بوديم بعد پيام داد كجايين الان؟😕يعني حتي ميدونس با منه الان

بنظرم اول آشنا میشدی که ببینی چیزی میشه بعد ازدواج میکردی. البته ماها یه سری نیازهایی داریم که باید ...

به نظرتون الان بهترين كاري كه ميتونم بكنم چيه؟ خونمونم امادس ، من خودمم خستم ازين بي احساسيم نسبت بهش ، حس ميكنم با ازدواجم باعث شدم هيچوقت نتونم طعم عشقو بچشم