چند روز پيش يواشكي گوشي نامزدمو چك كردم ديدم ساعت ١٢:٣٠ شب به منشي دفترشون پيام داده بريم بيرون اونم گفته بريم بعدم ساعت ٤ صبح منشيه بهش پيام داده با كي حرف ميزني و فلان
فهميدم بين نامزدمو منشيه يه خبرايي هست ، فعلا به روي خودم نياوردم چون نميدونم بايد چيكار كنم ، شما چه راه حلي دارين؟
بهش احساس خاصي ندارم حتي الانم برام مهم نيست كه خيانت كرده ، واسه همين يكم بهش حق ميدم كه كمبود محبت ...
چقد ریلکس من اگر بودم مرده و زنده دختر رو ب باد میدادم.ممکنه ی سری کاربرا بگن مرد مقصره اره ولی دختری ک ب سیب گاز زده یکی دیگه اوکی میده باید ری... د بهش
تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.
بنده خدا من سر گوشی دوست پسرم میرم سر شبم فحش برای زن داداشش فرستادم چون روزی چند بار زنگ و مسیج میزد تهدیدش کردم به شوهر و پدرشوهرش گفتم باز شروع کرد بهش گفتم جن.. ده بی پدر مادر دوباره شروع کنه شمارشو میزارم توی سایت صیغه ساعتی تو که شوهرته مهریه داری بزن لاشیشون کن