کلا شبایی ک شوهرم شیفته تقریبا تا صبح عین جغد بیدارم و خوابم نمیبره😅 نه اینکه تنهایی تو خونه بترسم نه عادتم شده شب یه چیزی شو تو دستم بگیرم بخوابم حالا یا خودش یا دستش یا...😂🤪
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
🙄😂مشکل اینجاس فردا هم ساعت ۱۱ بیدار میشم تا ناهار بزارم به خودم بیام ساعت میشه ۱ و بعد ناهار هم خو ...
بیخیال باوا
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی
کلا شبایی ک شوهرم شیفته تقریبا تا صبح عین جغد بیدارم و خوابم نمیبره😅 نه اینکه تنهایی تو خونه بترسم ...
یا بوقش😁😁🤣🤣🤣🤣
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی
میدونم من خودمم وسواس دارم ولی شبا سخته کار کردن صبح ها حال میده اهنگ بذاری و شروع کنی شب ها هم تو سایت بچرخی والا😁😁😁