2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شده عزیزم  خدا خودش به دلت آرامش بده

کات کردم با کسیکه خیلی دوسش داشتم برگشته میگ دختر خوبی هستی اما من دلسردم بخدا دوسدارم باهات ازدواج کنم اما ازدواجی نیستم..

بیا ادامه بدیم با هم اگه خواستگار داشتی ازد کن برو!

امشب دوسدختر دوستش وساطت کرد خودش پیام داد التماس میکنه برگردم اما نمیتونم احساساتم بزارم وسط وقتی مال هم نشیم قلبم بپوکه...

خیلی بد دردیه منیکه این همه دوسم داره و داره بهم میگه تاج سرمی حاضرم هرکار کنم بام بمونی ولی میگ ازدواجی نیستم چ فایده🥲

همیشه وقتایی که باید صبح زود بیدار شم شب قبلش تا خود صبح بیدارم و خوابم نمیبرررررهههه چیکار کنم بخوابم ای خدا 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

دارم فکر میکنم اگر ازدواج کنم با کی ازدواج میکنم 

فکر میکنم بیام شهرمون و پیش مادرم تو مغازش که یک مادری منو ببینه و خواستگار پیدا بشه 

یا تو یک شهر دور که بخاطر درسم خوابگاه گرفتم بمونم و کارامو برای موندن تو تابستون روبه راه کنم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

بعد از دو سه ماه  اومدم سایت اونم شانسی امتحان کردم ببینم میشه یا نه!! اخه سایت باز نمیشد هرچی میزدم سایت بالا نمیومد. حالا واقعا مشکل داشت یا فقط برای من اینجوری بود؟

کات کردم با کسیکه خیلی دوسش داشتم برگشته میگ دختر خوبی هستی اما من دلسردم بخدا دوسدارم باهات ازدواج ...

لطفا ادامه نده چون اونیکه داغون میشه خودتی 

کسی که بخوادت ازدواجی هم نباشه ازدواجی میشه چون نمیخواد از دستت بده 

رک داره بهت میگه خاستگار خوب اومد ازدواج کن یعنی واقعا هنوز نفهمیدی؟

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭