2777
2789
عنوان

میشه دلداریم بدید🥺💗

132 بازدید | 9 پست

من چن روزیه ک رل زدم اما الان عذاب وجدان دارم و نمیدونم چمه فقط نگید کات کن چون دوسش دارم و نصیحت نکنید

فقط دلداریم بدید!یجوری دلم میسوزه واس خانوادم حس میکنم با اینکارم ابروشون میره البته اینم بگم ک رلم مجازیه و فقط در حد چته

میشه به نیت ازدواجم یه صلوات بفرستی عسلم؟🥺💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه حس عذاب وجدان میکنی طبیعیه

یعنی هنوز میتونی برگردی پیش معبودت

یادت باش اونه ک فقط میتونه ارومت کنه...و بهت عشق بورزه

هیچوقتم فک نکن دیره...اون فقط منتظر ی اشارس ک تورو در آعوش بگیره:)

❤️

اینکه حس عذاب وجدان میکنی طبیعیه یعنی هنوز میتونی برگردی پیش معبودت یادت باش اونه ک فقط میتونه ارو ...

ینی میشه از رلم جدا نشم با این حال نمازمم بخونم؟

سلام

رل زدی مجازی ندیدی ایشون بعد حس می‌کنی دوسش داری و نمیتونی جدا بشی . خب الان تو که همه راه ها هم بستی برای حرف زدن چی بگم . عزیزم عذاب وجدان نداشته باش😐

تنها حرفم وابسته اش نشو چون ممکن حرفاش درست نباشه و دروغ باشه ، فعلا زوده بگی ترکش سخته برات چون ممکن اون تو ترک کنه . مجازی با حقیقت خیلی متفاوت مخصوصاً برای سن شما که خیلی پایین تشخیص بدی کدوم حرفش درسته یا نه . اگه برای زمان گذروندون بگذرون اما بهت میگم زمانت الکی نگذرون آخه فقط ی بار زندگی میکنیم از این رل زدنا بی هدف جز ناراحتی م افسردگی چیزی به دست نمیاد

ینی میشه از رلم جدا نشم با این حال نمازمم بخونم؟

عزیزم چرا نمیشه خدا خیلی مهربون تر ازین حرفاست

ولی اگه جدا شی بهتره میدونی چرا؟

چون ب مرور سرگرمیا و لذتای این کار تورو از خدا دور میکنه...من خودم تجربه کردم میفهمم دوست داری اون باشه

ولی ی درصد فک کن روحت الوده شه و برای همیشه از معبودت ک اینهمه تورو دوسداره دور شی:)💔

راستش خیلی سخته ک دوباره برگردی

ادامه این مسیر دست خودته ولی برگشتش دیگ با خودت نیست

یکم ک این جارو بگردی میفهمی از تو بزرگتراشم چقد الان حال بدی دارن بخاطر همین دوستیای بی سر و ته...

برگرد دوستم💚

❤️

عزیزم چرا نمیشه خدا خیلی مهربون تر ازین حرفاست ولی اگه جدا شی بهتره میدونی چرا؟ چون ب مرور سرگرمیا ...

مرسی ک انقدررر قشنگ حرف میزنی🥺💗

اگ بشه ک باهاش باشم و همزمان برگردم و نمازمو بخونم خیلی خوب میشه

خیلیا بخاطر ی سری کمبودا تو این سن میرن سمت جنس مخالف...کمبوداتو بشناس ببین تو واقعا واسه چی الان داری اینهمه فکرتو و روحتو درگیر میکنی....

خوب فک کن بهش...یعد ببین میرزه بیشترش کنی؟

چون هرچی ک رابطه عمیق تر شه فکر توهم درگیر تر میسه و دیگ جایی واسه خودت توی فکرت باقی نمیذاری

همین الان یکم بشین فک کن ببین تو میتونی چقدر در نظر خدا باارزش باشی ...چقد میتونی اون تایمی ک داری با اون پسر حرف میزنی کارای مفید تری انجام بدی...سن تو خیلی حساسه من اینو درک کردم

اگ الان نفهمی چی بهتره و تصمیمتو نگیری خیلی بعد ترم نمیفهمی

چ کاریو بیشتر دوسداری؟ سعی کن انجامش بدی تا فکرش از سرت بیاد بیرون ..خودتو ک سرگرم کنی ب چیزای مفید تر و بهتر حالتم خوب میشه:)

و همینطور در اینده حسرت خیلی چیزارو نمیخوری...مثلا اینکه چرا این تایمو صرف کارای بی ارزش کردم

❤️