2777
2789

سلام وای وای بخدا دارم کچل میشم موهای جلو سرم خیلی ریخته واقعا خیلیییی ناراحتم واسه موهام تو رو خدا بگید چه کار درمانی رو انجام بدم سراغ چی برم که جواب بگیرم ؟؟

مزوتراپی واقعا جواب میده ؟؟ یا مثلا برم اکستنشن کنم بیشتر خالی میشه ؟؟  بخدا پشت سرم کلی مو دارم پر حجم ولی متاسفانه جلو سرم خیلیییی خالی شده پوست سرم مشخصهر

خیلی میترسم تازه الان ۳۰ سالمه مجرد هم هستم

یه جور پودر سیاه هم هست خریدم لابه لای موهام میریزم مثلا پر پشت نشون بده 😢😢 خواهشا کمکم کنید روغن پیشنهاد نکنید چون پوست سرم چربه و روغن بیشتر ریزش میاره 

عزیزدلم سبک زندگیتو تغییر بده یعنی چی 👇👇👇

سالم خوری کن : چیپس پفک شکلات شیرکاکایو سوسیس پنیر پیتزا فست فود کالباس لواشک بازاری اینا رو نخور

روغن های بازاری رو نخور سعی کن از کره یا دنبه ی چرخ شده استفاده بکنی 

روغن های بازاری ادم رو چاق میکنه و رحم رو پر از چربی میکنه

میوه و سبزیجات کباب مغزیجات خرما گرمیجات خیلی بخور

غذاهایی با طبع سرد نخور یا اگه خوردی روش ی چای نبات بخور یا عرق نعنا 

ورزش کن باشگاه برو 

سر ساعت مشخصی از خواب بیدار شو و بخواب 

و از استرس و غم و غصه هم دوری کن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم سبک زندگیتو تغییر بده یعنی چی 👇👇👇 سالم خوری کن : چیپس پفک شکلات شیرکاکایو سوسیس پنیر پیت ...

من شاغلم و کارم خیلی زیاده و بشدت هم پیاده روی داره مدام دارم راه میرم

اول برو دکتر زنان جلوی مو معمولا واسه تخمدان پلی کیستیک هست بعدش اصلاح سبک غذایی کن

ورزش یادت نره 

مکمل ام لازم بود بخور  

مزو تراپی خوبه ولی گاها جواب نمیده 

بیوتین شنیدم عالیه واسه مو  

آخرین راه کاشت مو هست 

من شاغلم و کارم خیلی زیاده و بشدت هم پیاده روی داره مدام دارم راه میرم

خب همون عزیزدلم کارت زیاده و فرصتی برای استراحت پیدا نمیکنی و همین باعث استرس میشه دیگه و باعث میشه درست ب خورد و خوراکت نرسی و باعث ریزش مو میشه

قرص های ویتامینی رو حتما بخور چون اینجور ک میگی شاغلی و خیلی راه میری وقت نمیکنی درست ب خوراکت برسی و استراحتت اما قرص های ویتامینی رو جایگزین کن