سلام موهام خیلی بلنده یعنی تا کمرم خیلی لخته و پوست سرم کلا چرب هست اما الان یک مدت زیادی هست که پوست سرم خشک شده. شوره زده و کلا موهام نرم بودنش و از دست داده
شما تجربه داشتید ؟ چه شامپویی گرفتید
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
و اینکه اگر امروز بری حموم موهات (کف سرت)کی چرب میشع؟ فردا شب دو شب بعد یا تا یه هفته هم نر ...
شوره ها سفید هستند میریزند من خوب که نگاه میکنم مثل پوست سر میمونند
من موهام کلا چرب هست ۴ شب بعدش میرم حموم
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
عزیزم اگر چهار روز بعد میری حموم موهات معمولی رو به خشکه و شوره هات هم خشک هست من میتو ...
واقعا ممنونم قبول کردم
البته من الان از شامپو ضد شوره استفاده میکنم