2777
2789
عنوان

شامپو چی بگیرم ؟

56 بازدید | 5 پست

سلام موهام خیلی بلنده یعنی تا کمرم خیلی لخته و پوست سرم کلا چرب هست اما الان یک مدت زیادی هست که پوست سرم خشک شده. شوره زده  و کلا موهام نرم بودنش و از دست داده 

شما تجربه داشتید ؟ چه شامپویی گرفتید 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

چطوری موهات خشک شده جنسش؟ 

تو حموم نباید از اب داغ استفاده کنی

با ناخن نباید بشوری موهاتو 

بیشتر از دوبار هم نباید بشوری 

شوره هات چ مدلیه؟ زرده و زیر ناخن میاد یا خشک و ریزه و سفیده و روی لباسات میریزن؟

خب که چی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

و اینکه اگر امروز بری حموم موهات (کف سرت)کی چرب میشع؟ فردا شب  دو شب بعد یا تا یه هفته هم نر ...

شوره ها سفید هستند می‌ریزند من خوب که نگاه میکنم مثل پوست سر میمونند 

من موهام کلا چرب هست ۴ شب بعدش میرم حموم‌

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

عزیزم اگر چهار روز بعد میری حموم موهات معمولی رو به خشکه 

و شوره هات هم خشک هست 

من میتونم بهت کمک کنم و چندتا شامپو که جنس موهات رو نرمال میکنع بهت پیشنهاد بدم 

الان درخواست دوستی میدم لطفا قبول کن🥰

خب که چی 
عزیزم اگر چهار روز بعد میری حموم موهات معمولی رو به خشکه  و شوره هات هم خشک هست  من میتو ...

واقعا ممنونم قبول کردم 

البته من الان از شامپو ضد شوره استفاده میکنم