2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 14031 بازدید | 147 پست
شوهرمن خیلی خیلی بداخلاق بعدفکرکن هرروزمادرش میزنگه چی خوردین کجایی کجا میخوای بری. ...

واقعا ک بگو مگه بازرسی 

منم با اینهمه بدی ک مادرش کرد باید حتما تو هفته چن باری حال خانم رو بپرسه ک ی وقت خار نرفته باشه تو پاش 

ی دفعه ب شوهرم گفتم نترس اون تا مارو کفن نکنه نمی میره 

اون اول ازدواج من تازه عروس بودم بخدا مادرشوهرم ی جوری خودشو برا شوهرم لوس می‌کرد 😑

با ‌وهر خودش مثل سگ رفتار میکنه آنوقت برا سگشوهر من لوندی میکنه😅😅😅😅

خیلی خوبه خانوادت پشتت هستن  من مادرم همیشه طرف اونا رو می‌گرفت اگه حرف بدی راجع بهشون میزدم ب ...

عزیزم خیلی سخته واسه من خدایی پدرومادرم هواموداشتن زندگیموتوتاپیک گذاشتم خواستی بخون

گاهی انسانم آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خیلی سخته واسه من خدایی پدرومادرم هواموداشتن زندگیموتوتاپیک گذاشتم خواستی بخون

چشم عزیزم میخونم 

خیلی خیلی خوبه پدر مادرت هواتو دارن من تو عقد دوبار مادرم حرفایی بهم زد هنوز ک هنوزه وقتی یادم نیاد انگار ی چیزی از تو قلبم کنده میشه 

حتی به شوخی به جدی حرفش خیلی بد بود

واقعا ک بگو مگه بازرسی  منم با اینهمه بدی ک مادرش کرد باید حتما تو هفته چن باری حال خانم رو بپ ...

من جاریام اینجورمیکنن حتی رفتن چندجاگفتن که کاش فلانی شوهرمابودیکی ازیکی اشغال تر.ولی بدون همیشه خداهوامونوداره ودستمونومیگیره هرچه اونامکروحیله اشون بیشترباشه ماهم خداروداریم

گاهی انسانم آرزوست
چشم عزیزم میخونم  خیلی خیلی خوبه پدر مادرت هواتو دارن من تو عقد دوبار مادرم حرفایی بهم زد هنوز ...

اشکال نداره منم بعضی وقتامادرم حرفی میزنه میذارم پای خستگیش 

گاهی انسانم آرزوست

خب از همون موقع که عقد می کنی خانومش شدی دیگه🤣

این اداها رو نداره

ولی راستش ما بعد عقد که تنها شدیم خدا رو شکر نکردیم

قبلش نامزد بودیم

قبل ترشم دوس پسرم بود

اونجوری نبودیم که مشکل به هم رسیدن داشته باشیم یا نخوامش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

آخه عروس دومادن به هر حال و چقدر بدو بدو میکنن خوشحالن اونشب به هم میرسن

اسی از تو رویا بیا بیرون.

بنظرم اون شبی که عروس داماد خوشحالن شب عقدشونه نه عروسی.

والا الان که دیگ همه همون شبی که عقد میکنن زفاف دارن فکر نکنم کسی صبر کنه تا شب عروسی.

شب عروسی هم جز خستگی و استرس چیزی نداره.

ما که خیلی خسته بودیم فقط نمایشی خودمونو خوب نشون میدادیم.

از صبحانه مفصل هم خبری نبود.

آخه عروس دومادن به هر حال و چقدر بدو بدو میکنن خوشحالن اونشب به هم میرسن

ن بابا فقط همون روز عقد ک بله میگی اون ثانیه قشنگه 

ماهم عروسی نداشتیم اصلا عکس گرفتیم 

شب زفاف هم بعد ی هفته انحام دادیم اونم اصلا دوس ندارم یادآوریش کنم خیلی مزخرف بود اصلا هیج فاز عاشقانه ای نبود اونا همه واسه فیلماس زندگیه عادی آیت داستانا نیست

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰