2777
2789
عنوان

جاری

691 بازدید | 17 پست

سلام وقت بخیر من مشکلم با جاریم هست .جاریم جلوی همه نامحرم ها حجابش رو کامل رعایت میکنه ولی جلوی شوهر من بی حجاب میگرده .من هم ناراحت میشم .خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم ولی نمیشه مخصوصا که فقط جلوی همسر من بی حجابه.تو فامیل های همسرم هستن خانوم هایی که بی حجابن ولی من اصلا ناراحت نمیشم چون اونها جلوی همه اونطوری هستن و پوششون به خودشون مربوطه . اوایل جاریم هم برای من مهم نبود ولی رفته بود به خواهرم گفته بود درمورد حجاب من ایراد گرفته بود و کلی پشت سرم حرف زده بود از اونروز اصلا خوشم نمیاد ازش. به همسرم هم میگم ولی اون طرف اون رو میگیره میگه اون از اول اونطوری بوده اگه هم من یه چيزی بگم مامان بابام دق میکنن. من هم وقتی میرم خونه اون که میبینم بی حجابه ولی وقتی یه مرد دیگه میاد حجابش رو رعایت میکنه خیلی  ناراحت میشم و خیلی دعوا با همسرم داشتم.جاریم خودش هم میدونه من خوشم نمیاد ولی از عمد اونطوری میگرده به نظرتون من حساس هستم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بیشعوره 

جلو خانواده شوهرت با تندی بهش بگو چرا جلو شوهر من اینجوری هستی من حساسم حرمت نگه دار اگه انکار کرد عکس بگیر نشون خانواده اش بده

واقعا کوتاه نیا شده باهاش در بیوفتی

شده از اون مجلس دست شوهرتو بگیری بلند شین برین

واقعا اینجور افراد نیتشون... 

استغفرالله

تو هم جلو شوهرش اونجوری بگرد  ببین اون چه حسی پیدا میکنه

نه من اصلا نمیخوام اونطوری باشم.چون اوایل دوست داشت من هم مثل اون بی حجاب باشم ولی من تونیک با شال سر میکردم به خواهرم گفته بود حجابش ضعیفه از اون موقع من مانتو میپوشم 

چقد بیشعوره  جلو خانواده شوهرت با تندی بهش بگو چرا جلو شوهر من اینجوری هستی من حساسم حرمت نگه ...

خاندازه خودش میدونن که اونطوری میگرده خودش هم میگه میخوام صمیمی باشم.ولی شوهرم میگه اون از اول اونطوری بوده با من دعوا میکنه که چرا ناراحت میشم از بی حجابی اون

منم جاریم یه مقدار حساسه ولی حجابم کامل هستا وقتی برادرشوهرم هست من با جاریم بیشتر میریم تو تشپزخانه یا اتاق دیگه تا ناراحت نشه 

ولی زن خوبی هستا 

دعا کنید دوقلو باردار بشم دوساله منتظرم

خب من الان چیکار کنم نه اون میفهمه نه همسرم متوجه میشه که من ناراحت میشم .سعی می‌کنم هم نرم جایی که اون اونجا هست ولی همسرم هم تلافی میکنه جایی که خانواده من هستن نمیان.با همسرم هم حرف زدم میگه پوشش اون به من ربطی نداره.من یه برادر دارم اگه باهاش قطع رابطه کنم مامان بابام دق میکنن

خب من الان چیکار کنم نه اون میفهمه نه همسرم متوجه میشه که من ناراحت میشم .سعی می‌کنم هم نرم جایی که ...

حالا جلوی همسرت بی حجاب باشه چی میشه؟؟؟؟

همسرتون هم که گفتن از اول اینجوری بوده یعنی نمیخواد عذابت بده .....