2777
2789
عنوان

بیاین راهکار بدین عاشق شدم

61 بازدید | 3 پست

من ی روز رفتم دانشگاه دوستم سرکلاسش بعد اون جلسه ی پسره تو کلاس دوستم بهش گفته بود که دوستت کجاست بازم به عنوان مهمان بیارش دوستمم گفت این دانشگاه نیس ولی بازم باشه ، بعد عکسشو بهم نشون داد شدید کراش زدم روش و بعد یک ماه دوباره رفتم سر کلاسش موقعیم ک کلاس تموم شد دم در کلاس منتظر واستاده بود هم منو دوستم اومدیم پشت سرمون میومد ولی از یجا ب بعد غیب شد ، بعد اون روز منتظرم به دوستم بگه ی چیزی ک اشنا شیم ولی دیگه نکفته منم شدید کراش زدم دارم دیوونه میشم ب نظرتون چیکار کنم🥺

شاید منظوری نداشته خیلیا اخلاقشون اینطوریه گرم میگیرن با همه

نه خب گرم نگرفت ، با دوستمم هیچ صمیمیتی نداره اصلا صحبت نمیکنن فقط بهش کفته بود جلوی همه ک دوستتو بازم بیارش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خب گرم نگرفت ، با دوستمم هیچ صمیمیتی نداره اصلا صحبت نمیکنن فقط بهش کفته بود جلوی همه ک دوستتو با ...

خب همون دیگ شاید منظوری نداشته بنظرم وارد رابطه ای نشید ک اولا اینده ای نداره بعد این ک یک طرفس!

گمشده در جنگل متروکه افکار..!

2790
2778
2791
2779
2792